Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ücretli Öğretmen Tatil Parası Alıyor mu ?

Tepki Skoru
0
ben ücretli öğretmenim ve yeni mezunum arastırdım ama bulamadım ücretli öğretmenler yarıyıl tatıllerınde ucret alıyormu kimi alıyor kımı almıyor dedı kafam karıstı bılgı verırseniz sevınırım

ben yarım gun calısıyorum ucretli ogretmenlerın yarım gun maası tam olarak ne kadar bu konudada bilgisi olan aydınlatırsa benı sevınırım

Tepki Skoru
0
merhaba bende ücretli öğretmenim bu 2.senem birincisi tatillerde para almıyoruz .2.sideben bu ay850 civarında aldım

Tepki Skoru
0
yaa haksızlık degıl mı sunu anladım 2 yıllık cocuk gelişimi mezunuysan hıc bır hakkın yok neyse sagol...

Tepki Skoru
0
yaaa ben de ücretli öğretmeninn iki aydır başladımm ama birinde 690 diğerinde 740 aldım hiç tatil yapmadım bbirincide sadece bir gün okulda seminer vardı niye böyle kesinti oluyor anlamadım

Tepki Skoru
0
alışırsnız dengesiz para almaya ben 10yıldır yaptım nekadar aldığımı bile bilmiyom adamakıllı sabit rakam yok anlayacağınız birde tatillerde kesinlikle para almıyosunuz bunun önlisans çocuk gelişimle alakası yok bende 4yıllık mezunum buarada para aynı yaptığımız iş aynı...

Tepki Skoru
3
ve maalesef yarım gün çalışan da,tam gün çalışan da aynı ücreti alıyo...benim çalışma saatim 09.00-15.00,yarım gün çalışan arkadaşlarımın maaşından hiçbir farkı yok :(

Tepki Skoru
0
Hksızlık diye birşey yok çalışacaksınız üniversiteye gideceksiniz hem oranın zorluklarını yaşayacaksınız hemde zevkini alacaksınız işte o zaman seninle bizler gibi üniv mezunu kişilerinde farklarını göreceksiniz bence insanlar 2 sene sonunda maaş alacağız diye hedefleri kısa tutuyorlar aslında bu şekilde olan öğretmenliklerin yolu kapanmalı ve üniv mezunları kadroya alınmalı ücretli gibi öğretmenler kalmamalı benim size tavsiyem üniversiteye hazırlanıp 4 senenizide gerçekten ünive giderek branşımızda kendinizi geliştirin ve amacı büyük KADROLU öğretmen olun

Tepki Skoru
3
ben aöf den okuyorum ve 3. sınıftayım,daha önce kadro açılmış ama hiçbir öğretmenin tercih etmediği bir okulda çalışıyorum...tamam daha okulum bitmedi ama tecrübelerim ve birikimlerimle yeterince donanımlı olduğumu düşünüyorum.hükümetin ücretli öğretmen politikasına karşıyım ama açık varsa çalışırım.çünkü öğretmene ihtiyaçları olan bir sürü çocuk var,benim için de çok zengin bir tecrübe oluyor.ama çok iyi üniversiteleri bitirip,ailesel sebeplerle,sağlık sebepleriyle başka şehre gidemeyip,yaşadığı şehirde ücretli öğretmenlik yapanlar da var.yani ücretli öğretmenlik yapanların hepsi lise mezunu ya da önlisans mezunu değil.böyle genellemeler yapmayın lütfen,ayrıca daha yumuşak bir üslupla da düşüncelerinizi paylaşabilirdiniz bence.............

Tepki Skoru
0
Hksızlık diye birşey yok çalışacaksınız üniversiteye gideceksiniz hem oranın zorluklarını yaşayacaksınız hemde zevkini alacaksınız işte o zaman seninle bizler gibi üniv mezunu kişilerinde farklarını göreceksiniz bence insanlar 2 sene sonunda maaş alacağız diye hedefleri kısa tutuyorlar aslında bu şekilde olan öğretmenliklerin yolu kapanmalı ve üniv mezunları kadroya alınmalı ücretli gibi öğretmenler kalmamalı benim size tavsiyem üniversiteye hazırlanıp 4 senenizide gerçekten ünive giderek branşımızda kendinizi geliştirin ve amacı büyük KADROLU öğretmen olun

Bizde çalışarak girdik hocam sanıyomusunuz ki meslek yüksek okul çok kolay bizde zorluklarını yaşadık elbette bizim dört yıllıklar dururken bizi kadroya alın deme gibi bir amacımız yok madem ki diğer bölümlere tamamlama hakkı veriliyor bizlerede verilmeli yoksa amacımız kıimsenin emeğine göz dikmek değil keşek bizlerinde amacı şahsınız açıcına konuşuyorum ki öyle gözüküyor para değil sevdiğimiz ve kendimizi geliştirdiğimiz bir alanda hedefe ulaşmak eğer amaç paraysa ben şahsım adına aldığınız parayı üçe katlıyorum yazmışsınız ya kendinizi geliştirin ona dayanarak yazıyorum.1.ücretlide olsam benb bir öğretmenim 2.folklör kursları veriyorum 3.ebru kursu ve resim kursu veriyorum inş.orffta yakında yanii BENİMDE SİZE TAVSİSYEM yazdıklarınızı empati kurarak yazmanız SAYGILAR....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle