Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ücretlİ baŞlarsanizzzzzzzzzzzzzzzz

Tepki Skoru
0
EVET arkadaşlar eğer ücretli çalışmaya başlarsanız bir aya kalmaz yerinize sözleşmeli yada kadrolu gelecek veeeeeeeeee size tekmeyi basacaklar.(ağır oldu kimse kusura bakmasın.)ve kendinizi kötü hissedeceksiniz başka bi okula verirlerse kendi önünüzü bi kere daha kapatmış olacaksınız.artık meb köşeye sıkıştı koşulsuz belkide atama yapacak yapmayın 10 gün daha dişinizi sıkın referandumda istedikleri cevabı alamazlarsa o zaman seçim yatırımı için mutlaka atamalar hızlandırılır.hadi artık uyanın bizlerin çok güzel diplomalaımız var güvenin biraz.ihtiyacı olanlar bu kadar beklediniz bir ay daha ya bakın neler olacak.

Tepki Skoru
0
haklısınız hocam ben başvurmayacağım inşaallah atamalar bir an önce olur :(

Tepki Skoru
0
arkadaşalar katılıyorum sonuna kadar ya bu kadar düşmesin kimse ücretliye hep muhtaçlar benim korkum ise farklı ya farklı alanlardan alırsalar ne olacak merak ediyorum 3. sınıf falan filan ya almasınlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar herkes bulunduğu yerdeki eğitim sen ve türk eğitim sen e gitsin durumu anlatın geçen seneki gibi bi danıştay kararı olursa hepimiz atanırız hadi birlik olalım destekkkkkkkkkkkk

Tepki Skoru
0
bu sene daha çok ilgilenecekler.ben eminim muhalefet için herşeyi yapacaklar.ben gidiyorum ağlamayana mama yok arkadaşlar.bu iş ya olacak ya olacak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu habere iyi yönünden bakın eğer ücretli doldurmaya çalışırlarsa sendikalar boş durmaz dava açar ve geçen seneki gibi alımlar olur hadi sendikalara yüklenelim.lütfen kimse proveke etttiğimi düşünmesin ağlamayana mama yok sıkışıklıktan bizde yararlanalım

Tepki Skoru
0
BEGÜM HOCAMMMMMMMM NERELERDESİN destekkkkkkkkkk yokmu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dün form siteye giremedim bugünde rahatsızdım telim kapalıydı yazamadım ama şimdi haber aldım hani basından sesimizi duyuralım diye,bir arkadaşımın basında akrabalarından biri var demiştim,işte dün durumumuzu anlatmış arkadaş, referans gazetsinde yazımız şıkmış yani ben henüzalmadım önce siteye bi yazayım dedim.sitedeki üç dilekçe örneği vardı ya onları yollamıştım arkadaşıma o da telden anlatmış işte direkt okumuş kısacası bugn referans gazetesinde 3 sayfa da olduğunu döylüyor.

Tepki Skoru
0
geçen yılda görevlendirme almadım bu senede almayı düşünmüyorum..en kötü ihtimal olmazsa bile bu sene özele başvururum milli eğitimin saçmalıklarına kendimi alet etmicem..hepimizin gönlüne göre olmasını diliyorum..

Tepki Skoru
0
şimdi aldım baktım evt beklediğim gibi bi haber değil,olmamış off ya kpss konulu bi haberin içinde geçmişler:( oda açıklamalı olarak değil,bi kaç cümleyel bildiğimiz şeyler yani..üzgünüm:(

Tepki Skoru
0
kesinlikle katılıyorummm.ücretliye bende başvurmayacağımm..
umarım çok ses getiririzz.ücretliye hayırrrrrrrrrrr.

Tepki Skoru
0
bizde arkadaşlarla ücretliye başvurmama kararı aldık soma'daki arkadaşlarla birlikte çok üzüldük inşallah çok yakında güleceğiz

Tepki Skoru
0
yerden göğe kadar haklısın arkadaşım ben askari ücretle geçinip üstelik kirada oturup başvuru yapmıyorsam kimsede yapmamalı diye düşünüyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşımında yukarıda belirttiği gibi manisa soma bu yıl evde otursun ücretli kim çalışırsa çalışsın yeter bizi sömürdükleri

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben de istanbuldayım ve 2 gündür ücretli öğretmenlik için 8 ayrı okuldan aradılar bende çalışmayacağımı ve mebe açık bildirmelerini söyledim yani yana döne ücretli arıyor okullar başaracaz bu işi hep birlikte inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
Ah keşke dediğiniz gibi olsaydı öğretmenim.MEB 30bin öğretmen atayacak sözde ama bu kpss olayındanmıdır bilinmez şimdi 40bin vekil öğretmen alımı için düğmeye basmak üzere.ücretli bitti şimdide vekiller çıktı.Üstelik vekil öğretmenlerin durumu ücretliden iyi olacak sanıyorum.

Tepki Skoru
0
Henüz tam bişey yok hocam,en fazla tahmin yapabilirim.Gerek ücretleri,gerek öğretmenliklerinin geçerliliği vb

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle