İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ÖĞRENCİLERLE İLGİLİ ANILARINIZ

Tuvalet Kağıdı Beni Yedi

İlk mesaj
3 yaşındaki bir öğrencim tuvalet kağıdından çok korkuyordu.tuvalete gittiği zaman oradaki büyük yaş çocukları benim biriciğimim ipek korkusunu yensin diye tuvalet kağıdına sarmışlar.ipek sınıfa geldiğinde gören tüm öğrencilerim kaçıştı.ipek; " öğretmenim bakın ben artık bir mumyayım nasıl güzel olmuşum demiii,sağolsun büyük abiler beni korkum geçsin diye mumya yaptılar ama ben bunu çıkartamıyorum galiba tuvalet kağıdı beni yediiiiii" diyerek ağlamaya başladı.sonunda tuvalet kağıdından onu kurtardık ve ağlaması geçti.kıyamam ben onlara onları çok seviyorumm...
ayy cnm benim ya kimbilir nasıl korkmuştur...hala tuvalet kağıdından korkuyormu peki 😀
sanırım işe yaramız tuvalet kağıdı tarafından yenilmek
figen tün şunu yazdı:
çok tatlıymış sevsinler onları
cadi57 şunu yazdı:
😀ayyy yavrum kymamam...canım yaa kimbilir ne tatlılardır..
TUBU şunu yazdı:
canım benıımmmm🙂
tuba07 şunu yazdı:
tuvalet kağıdıda amma ac gozluymuş.koskaca cocuğu yemış🙂saka bı yana yazık ya ne duşunmuş.yerım ben onu.
deryacakir şunu yazdı:
ay kıyamam ben ona
mikaha şunu yazdı:
ay canım yaa..
tatlicadi şunu yazdı:
ayy cnm benim ya kimbilir nasıl korkmuştur...hala tuvalet kağıdından korkuyormu peki
COADMİN şunu yazdı:
sanırım işe yaramız tuvalet kağıdı tarafından yenilmek
Rica ederim.Şuanda artık korkmuyor🙂
ben konunuzu biraz geç gördüm ama,o çocuğun yerinde asla olmak istemezdim.Korkularımızla yüzleşmek bazen tedavi etmiyo..daha çok geriye ked vuruyo...artık korkmamasıda çok iyi 😀😀😀
nevriyec şunu yazdı:
ben konunuzu biraz geç gördüm ama,o çocuğun yerinde asla olmak istemezdim.Korkularımızla yüzleşmek bazen tedavi etmiyo..daha çok geriye ked vuruyo...artık korkmamasıda çok iyi 😀😀😀
Rica ederim evet artık korkmuyor🙂
kormuyor demek işe yaramış teşekürler
ecesu şunu yazdı:
kormuyor demek işe yaramış teşekürler
meltemyn şunu yazdı:
Ne Güzel Korkusunu Yenmiş 🙂
Evet kotkusunu yendii)🙂🙂
gönül şunu yazdı:
Ay Yerim Ben Onu
🙂🙂🙂beğenmene sevindim
m_f_fatma şunu yazdı:
canım yaaa...yazık çocuğa
Merak etme artık bu olayı anlattıkça gülüyor🙂
canım ya ne tatlıı.ben yerim onu.
sevilnas şunu yazdı:
canım ya ne tatlıı.ben yerim onu.
tabi canım yee🙂🙂

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.