Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

tuttu fırlattı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tutu fırlattı şarkısını 23 nisan gösterisinde yapan varmı* ben bunu düşünüyorum ama şarkının bazı yerlerine figür bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.

Tepki Skoru
3
ben değil ama bizim okuldaki öğretmen arkadaşlardan biri düşünüyor...kareografisini nasıl düşündü bilmiyorum ama öğrenirsem söylerim :)

Tepki Skoru
0
çok teşşekkür ederim arkadaşım aslında 3 şarkı arasında kaldım atiye aşkistan tuttu fırlattı figürleri uyduramazsam waka waka yapmayı düşünüyorum gecen yılın şarkısı bu ama ( tutu fırlattıya hemen hemen figürler oluştu ama biryerde takıldım müzik yavaşlıyor orası için gerekli

Tepki Skoru
3
anladım hocam...nakarat çok hareketli,coşkulu ama ilk kısımlarda bir tutukluk oluyor gibi sanki...

Tepki Skoru
0
evet hocam ilk kısımlarda söylediğiniz gibi (söndü aşkı gitti falan) sözlerinin olduğu yerde bulamadım geç kaldım her gecen gün günler azalıyor.

Tepki Skoru
0
oralarda kızlarla erkkler dnme hareketi dans twist tarzı bişey olavbilir :)

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler mesajı şimdi gördüm evet denemek gerekir söylediğiniz gibi olabilir.

Tepki Skoru
0
anasınıfı öğretmenine bakın ya yaptığımız onca şeyin yanında birde dans gösteri kareografi hazırlıyoruz.üstelik yeni çıkan şarkılarla sürekli bir yenileme halinde.hepiniz harikasınız.ben de zamanında step tahtası yaptırmıştım onlarla her senenin popüler bir şarkısında bildiğim figürleri uygulayarak gösteri hazırlıyorum.bu sene tarkanı seçtim.hepinize kolaylıklar diliyorum.aşkistan şarkısını çok beğeniyorum ritim hızlı olduğu için yaptıramadım ama.malum tahtadan düşebilir aynı hızda hareket edemeyebilirler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle