Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

"Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Tanıtımı ve Gönüllülüğe Çağrı" Toplantısı

Tepki Skoru
0
Etkinlik Başlığı: "Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Tanıtımı ve Gönüllülüğe Çağrı" Toplantısı--ESKİŞEHİR

Tarih:21 Ekim 2008 15:00

Yer:Kongre Merkezi Mavi Salon

Düzenleyen:Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı

Türü: Toplantılar

Tepki Skoru
0
Daha yeni gördüm afedersiniz,ben katılıcam...eskişehirde bulmuşken kaçırmamak lazım:)

Tepki Skoru
0
TEGV için şu ayrıntıyıda belirtmek gerekir ; gönüllü olmak için izlenmesi gereken bir prosedür var . Bu bahsettiğiniz toplantıda bunun bir parçası. Ancak bu toplantıya katılmadan önce " ön başvuru formu " doldurur , sonrasında en yakın tarihte yapılan vakıf toplantısına " davet edilirsiniz . "
Toplantı sonrasında istenen evrakları tamamlar , taahütname imzalar , ve eğitime tabi tutulur.
Eğitimi tamamladıktan sonra " gönüllü " ünvanına kavusabılırsiniz.

Kısacası , bahsi geçen toplantı ön başvuru forumunu doldurup davet edilen gönüllü adaylara yönelik , vakıf tanıtım toplantısıdır.
Teşekkür ederim Bengi,bende tam emin değildim telefon edip ayrıntılı bilgileri alacaktım,ki gerek kalmadı,tegv in gönüllüsü olmayı çok istiyorum,faydasının olacağını düşünüyorum,şu an olmasa da ileride gönüllü olarak çalışmayı istiyorum.sen bu tür vakıflara üye misin?,ya da gönüllü olarak çalışıyor musun?,bu kadar bilgi nerden:)...

Tepki Skoru
0
İzmir Gönülü Takımı üyesiyim ben . Gönüllü olarak gerçekleştirdiğimiz çok sayıda , ulusal ve uluslararası proje var.
TEGV ve Ege Orman Vakfı da bunlardan biri :)
Çok güzel,çok iyi üye olman ve bu tür projelerde yer alman,tebrik ederim,bende eskişehirdekine girebilsem iyi olacak:)çok faydasını görüyosundur eminim...

Tepki Skoru
0
Ben de üniversitede okurken TEGV'de 2,5 ay kadar kısa bir zaman gönüllü olarak çalıştım. Hacettepe Üniversitesi'nden hocalarımız sayesinde böyle bir çalışma içinde yer almıştım. Devam edemedim ama oradaki çocuklarla çalışmak -kısa zaman da olsa- çok şey kattı bana..
Prosedürü, başvuru formlarını filan bilmiyorum ama.. O yüzden bilgilendiremeyeceğim :)
Ben daha 1.sınıftayken bu tür vakıflarda çalışmak istiyorum,bende bana çok şey katacağını düşünüyorum,bir çok üniversite hocalarından tegv e üye olan ve çalışmalarda bulunanlar var.teşekkürler...

Tepki Skoru
0
TEGV'in Eskişehir Atatürk Eğitim parkı gerçekten görülmeye değer bir yer. Türkiye çapında gördüğüm en iyi TEGV tesisi. Çalışmasıda çok zevklidir diye düşünüyorum. Her türlü imkan ve olanak varken ve bunları çocuklara sunarken aldığınız haz başka. Eskişehir'de bulunduğum zamanlarda her sabah kalkıp eğitim parkına gelen çocukları izlerdim. Cıvıl cıvıl ve çok mutlu görürdüm hepsini. Böyle güzel bir vakıfa girmeni tavsiye ederim.

Tepki Skoru
0
Porta çok teşekkür ederim görüşlerin ve tavsiyen için,şimdi ya da seneye mutlaka katılıcam...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle