Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanından başbakana MEKTUP

Tepki Skoru
0
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, KPSS ile ilgili iddiaların sonuçlandırılmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığının 30 bin değil, 70 bin öğretmen ataması yapması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup gönderdi.
Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Koncuk, mektubunda, öğretmen atamalarının şaibe iddiaları nedeniyle ertelenmesinin çok doğru bir karar olduğunu belirtti. Ancak bu durumun KPSS'de yüksek puan alan ve atanmayı bekleyen öğretmen adaylarını olumsuz yönde etkilediğini ifade eden Koncuk, mektubunda şunları kaydetti:
''Öğretmen adayları, bugün haklı bir isyan içindedir. KPSS'den hakkıyla yüksek puan alan öğretmen adaylarının haykırışlarına kayıtsız kalmak mümkün değildir. Şaibe iddiaları nedeniyle moral ve motivasyon olarak çöken, psikolojileri bozulan gençlerimiz, KPSS'nin iptal edilmesi durumunda ikinci bir yıkım yaşayacaktır. Atanabilmek için KPSS'ye gece gündüz çalışan, emek veren, alın teri döken adayların mağdur olmaması çok önemlidir. Dolayısıyla Türk Eğitim-Sen olarak, bu konuda devreye girmenizi bekliyoruz. Şu anda Milli Eğitim Bakanlığının kullanabileceği 70 bin öğretmen kadrosu bulunmaktadır. Talebimiz, Milli Eğitim Bakanlığının 30 bin değil, 70 bin öğretmen ataması yapmasıdır

Tepki Skoru
0
ayyy inşallah dikkate alırlar bu mektubu süper olur zaten içim o kadar rahat ki sanki olumlu birşeyler olacak çabalar boşa çıkmıcak birileri sesimizi duyacak.....

Tepki Skoru
0
sendikaya bizim için emek veren herkeze minnet borçluyuz birilerinin bizim hakkımızı arıyor olması çok güzel bir duygu :) inşallah güzel haberler alırızzz

Tepki Skoru
0
mektup çok güzel yazılmış ama onu okuyup degerlendirecek yokkk:((

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
atandığınız zaman minnet borcunuzu sendikaya üye olarak ödeye bilirsiniz :)

Tepki Skoru
0
bizim zaten öyle yada böyle bi şekilde sesimizi duyurmaya kudreti yeten bi kuruma ihtiyacımız var Nihal hocam.Neden bu kurum sıkıntılarımızın sesi İsmail Koncuk liderliğindeki sendikanız olmasın ki...

Tepki Skoru
0
egitim sen savunulması gereken her konuda ögretmenin memurun vs.. yanında biz neden yanında olmayalım başka türlü kimsenin taktıgı yok bari ses getiriyor yaptıkları

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
zaten bu işte başı çekenler belli sendikalardır gerisi hükümet ne derse altına imzasını atıyor

Tepki Skoru
0
kpss toptan kaldırılmalı.işte bunun tam zamanıdır.zaten seneye kpss nin kaldırılması çalışmalarının olacağından bahsediliyordu.sınav iptal olsa da bir şey değişmeyecek.hakkıyla yüksek puan alanlarda mağdur edilmemeli.70 bin atama kabul edilirse herkes için hayırlı olacaktır.

Tepki Skoru
0
kabul etmezler ki 70.000'i :(
Maliye Bakanlığı'nın onaylaması lazım, yani kaynak bulunmalı, bu işler böyleymiş, atama dairesi başkanı'nın röportajında okudum. Hatta sözleşmeli mantığını da Maliye Bakanlığı çıkarmış. Ama başbakanlık üstüne olursa bunlar olmaz değil, sadece zaman, hesap ve ÖNCELİK meselesi.
Unutturmayalım; ilk emir: OKU.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.