Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tum gun ögretmenlıkte yardım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar meraba ben anaokuluna atandım mudureyı aradıgımda tam gun egıtım yapacagımı ve 5 6 yaş beraber oldugunu söyledı.ilki ben anaokullarrında her yaşş gurubunun ayrı oldugunu bılıyordum 2.side tam gun egitiminde bu çocuklarda uyku saatı varmı tam gunde ne yapcaz ki zaman geçsin valla korkuyorum yaa yardımcı olursanız bılgınız varsa bana tam gun egıtımınde yardımcı olun arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
arkadaşım rize nin bir köyüne atandı onunda öğrencileri 5-6 yaş karışıkmış,onada tam gün demişler eğitimi,ama muhtemelen 3 e kadardır diye tahmin ediyoruz,korkulucak bişiy yok

Tepki Skoru
0
inş arkadaşım bn yönetmelıkten okudum 4 e kadar oluyormuş ben yarım gunde çalışırken zamanı dolduruyordum bunda nasıl olcak endışelıyım açıkcası

Tepki Skoru
0
bence atanmanın keyfini çıkarmalısın:) onlar hallolur

Tepki Skoru
0
e yani :)) ayrıca tam gün daha güzel geçiyo söyliyim,dolu dolu zaman geçirme fırsatımız oluyo çocuklarla

Tepki Skoru
0
son sınıf stajımı anaokulunda yapmıştım ve 4 yaş grubuydu. öğlene kadar etkinliklerimiz oluyordu sonra öğle yemeği ardından uyku saati uyanınca ikindi kahvaltısı... sonrasında zamanımız ancak 1 etkinlik yaptıracak kadar kalıyordu. 6 yaşta uyku saati oluyor mu bilmiyorum ama bence rahat olun hocam.. etkinliklerinizi yetiştirme telaşı olmadan rahat rahat yaparsınız ve daha verimli geçer zaman. hayırlı olsun ve kolay gelsinn ;)

Tepki Skoru
0
amin inş öyle olur ama kolay olacagını zannetmıyorum bakalım başladıgımda yazarım :)) çok tşk ediorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle