Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

TRT 'NİN OKULÖNCESİ VE EĞİTİME KARŞI İLGİNÇ TUTUMU!...

Tepki Skoru
0
bana da gelmedi sanırım korktular hepimizden cesaret edip mail atamıyorlar...:p

Tepki Skoru
0
BENCEDE....Yazık en azından nezaketeN bir cevap gelmesini beklerdim....

Tepki Skoru
0
selçuk beye acaba mail gelmişmidir bundan haberiniz varmı umarım hak yerini bulur maillere cevap gelmeyişi normal gibi çünkü böyle bişey beklemiyolardı ve ne yapacaklarını şaşırmış olabilirler

Tepki Skoru
0
en son mesajlaştıgımda gelmemişti.. SON DURUMU BILEMIYORUM...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
nagihan1903' Alıntı:
selçuk beye acaba mail gelmişmidir bundan haberiniz varmı umarım hak yerini bulur maillere cevap gelmeyişi normal gibi çünkü böyle bişey beklemiyolardı ve ne yapacaklarını şaşırmış olabilirler
Yok bana daha herhangi bir mail gelmedi kardeş.

Tepki Skoru
0
bende programı izleyememiştim gerçekten yapılan haksızlığa çok üzüldüm :( yapılmaması gereken bir hareketti ama bişeyide gördüm her ne kadar birbirimizi göremesekte arada oluşan iletişim harika tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ayrıca bende mail yollayacam :) bizden kolay kolay kurtulamazlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende mail yolladım..umarım bize bir cevap maili yollarlar...yollamazlarsa da biz yine kınamaya devam edelim..

Tepki Skoru
0
sevgılı zehraa ve beste ilginize ve duyarlılığınıza teşekkür ederim arkadaşlar....

Tepki Skoru
0
trt ınt kanalında sitelerin nette ki tanıtımlarında okul öncesinin turkiyede en iyi temsil edilen sitesinin tanıtımının neden bukadar kısa geçildiğini programınızı sürekli takip eden bir izleyici ve bir anasınıfı öğretmeni olarak merak ediyorum. herkesin ilgi alanına girmeyen siteleri bile ayrıntılı olarak anlattığınız zamanlar oluyor. okulöncesi hepimizi ilgilendiren ülkemizin geleceği çocuklarımızı ilgilendiren bir konu.gelişmesi için hakkettiği değeri bulması için hepimizin gereken önemi vermesi gerekmez mi. daha fazla yer ayırmanızı arzu ederdim. konuya gereken öenmi vereceğinizi umuyorum

şeklindeki mesajımı attım arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Ben de mail attım arkadaşlar,programın başından sonuna kadar izledim neyazık ki geri kafalı zihniyetli insanların yönettiği kanal ancak bukadar olur!!!

TRT genel müdürü programlara katılan bayan sanatçıların elini dahi sıkmazken eğitime destek vermelerini bekliyoruz!!!

Bizim toplum olarak asıl problemimiz olaylara karşı tepkisiz kalmaktı ama bu olayda kimse tepkisiz kalmayacak!!!

Destek ve tepki gösteren herkese teşekkürler...

Tepki Skoru
0
sevgili hülya ,sevgili fatma ilgi ve desteğiniz adına teşekkür ederiz....

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BOYLE BİR ZİHNİYET OLDUKTAN SONRA BİZ DAHA ÇOK SORARIZ BİRBİRİMİZE BU ÜLKE NEDEN KALKINAMIYOR DİYE, GERÇEKTEN ÇOK GÜLÜNÇ BİR OLAYDI TRT NİN BİR EĞİTİM SİTESİ YERİNE BİR KÖY SİTESİNİN TANITIMINI YAPMASI, VERDİĞİNİZ TEPKİLERDEN DOLAYI HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR, TRT İNT YAYIN AKIŞINDA Kİ HATA DAN DOLAYI BU HAFTA WEB SİTEMİZİN TANITIMINI TEKRAR YAPACAK. PAZAR GUNU 12.30 DA SİTE YÖNETİCİMİZ SELÇUK ARKADAŞIMIZIN DA CANLI OLARAK KATILACAĞI TÜRK SİTE PROGRAMINA HEPİNİZİ BEKLİYORUZ !!!

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Evet beni aradılar.Konuştuk.Bu hafta bi aksilik olmaz ise canlı yayında ben olacagım.Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim...

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR İŞLERİM NEDENİYLE BUGÜN SİTEYE GİREMEDİM.KUSURA BAKMAYIN.AMA BU MESAJLARI OKUDUGUMDA İNANILMAZ MUTLU OLDUM.....ÇOK KEYİFLİYİM.BİRLİKTEN KUVVET DOGDU VE BÖYLESİNE GÜZEL BİR SONUÇLA KARŞI KARŞIYAYIZ...HEPİNİZİN DUYARLILIĞI VE DESTEĞİ ADINA ÇOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM.BİRLİKTE BAŞARDIK.......SAYGILAR....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle