Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Trt de sitemiz tanıtıldı mı?

Tepki Skoru
0
trt de bizim sitenin tanıtımı yapıldı mı?ben izleyemedim.elektrikler yoktu.cevap yazarsanız sevinirim.sanırım bu hafta tanıtılacaktı.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Evet yaklaşık 5-6 dakika tanıtıldı canlı yayına çıktım ama heyecandan fazla konuşamadım.Genelde iyiydi.Bizim ana sayfa yerine oyunları gösterdiler ama olsun yinede teşekkürler...

Tepki Skoru
0
ben izledim arkadaşlar,güzeldi.Selçukaydın sen de iyiydin, baya övgü aldın hak ettiğin üzere.Tebrik ederim

Tepki Skoru
0
selçukaydın tebrik ederim çokta heyecanlanmamışsın demekki.ayrıca sitemizi de en iyi şekilde tanıtmışsın.programı tekrar izleme imkanımız var mı?

Tepki Skoru
0
evet ben de izledim. selçuk bey okulöncesi eğitiminin ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalıştı ve verdiği istatistik değerlerle ne kadar önemli olduğunu çok ii anlattı. hakkettiği övgüyü de aldı. komik olan bir tarafı vardı tanıtımda. sunucu selçuk beye başka soylemek istediğiniz bir şey var mı,? diye defalarca sordu. sanırım maillerimizle baya korkuttuk ki zavallı sunucu defalarca sorma gereği duydu:):):) tebrikler selçuk bey ve her şey için teşekkürler...:4::4::4:

Tepki Skoru
0
ben de merakla bekledim tanıtımı ve sonunda oldu selçuk bey de heycanlandım diyorsunuz ama gayet iyiydiniz herkesi yoğun çabalarından dolayı kutlarım

Tepki Skoru
0
selçuk bey işte olay budur..seni gönülden tebrik ediyorum..bu site için ve verdiğin TÜM EMEKLERİN için teşekkür ederiz.hep daha iyiye ve güzele layıksın. başarılarının devam etmesi dileğiyle...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
cirkin_ordek' Alıntı:
evet ben de izledim. selçuk bey okulöncesi eğitiminin ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalıştı ve verdiği istatistik değerlerle ne kadar önemli olduğunu çok ii anlattı. hakkettiği övgüyü de aldı. komik olan bir tarafı vardı tanıtımda. sunucu selçuk beye başka soylemek istediğiniz bir şey var mı,? diye defalarca sordu. sanırım maillerimizle baya korkuttuk ki zavallı sunucu defalarca sorma gereği duydu:):):) tebrikler selçuk bey ve her şey için teşekkürler...:4::4::4:
Siteden çok okul öncesi eğitimin önemini anlatmaya çalıştım faydalı olmuştur umarım.
Bu konu geçen seneye aitti çok geride kalmış :)
Videosunuz www.okuloncesivideo.com a ekledim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle