Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Topluma hİzmet uygulamalari

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim anladığım 4 (2sini 1. dönem 2sini 2. dönem) etkinlik uygulayacağız bunlar toplum yararına olacak sizler hangi etkinlikleri seçtiniz ne gibi uygulamalar var aklınızda bu ders biraz benim kafamı karıştırdıda

Tepki Skoru
0
Arkadaşım bu dersin dosyası int den olcakmış sana şifre geldimi bana bişey gelmedi cevaplarsan sevinirim.

Tepki Skoru
0
Ben bürodan kitaplarımızı alıyoruz ya oradan gelen klavuzdan okudum e portfolyadan yükleyeceğiz planları raporları falan şifre konusunda da benim bildiğim yrn stajımız başlıyor ya staj yaptığın uygulama öğretmeninden isteyeceksin çünkü staj yapılan okula gönderiyorlar şifreleri zaten 28 kasımdan önce yani yrndan önce sisteme giriş yapılmıyormuş

Tepki Skoru
0
Okudum ama ben posta ile gelcek gibi anladım 3. sınıflara posta ile geliyor şifreleri.

Tepki Skoru
0
ben bu yıl mezun oldum aöfden.bızde aldık bu dersı cok gereksiz bi dersss.bız kaldırılır dıye umuyorduk demekkı kaldırılmamış.cunku gecen yıl o yonde acıklamalar vardı.hadı sıze kolay gelsın arkadaslar

Tepki Skoru
0
evet arkadaşım eve postayla geliyormuş benimkide yeni geldi geçen sene okuldan almıştık bu sene dersi kaldırmamışlar ama içeriği tamamen değişmiş

Tepki Skoru
0
Arkadaşım bu dersin dosyası int den olcakmış sana şifre geldimi bana bişey gelmedi cevaplarsan sevinirim.
Arkadaslar benimde normalde parolam gelmedi kullanıcı adınız zaten tc kimlik numaranız normalde posta yolu ile ulasıyormus biz bugun eskişehiri arayarak gelmediğini bildirdim onlarda yardımcı oldu
AÖF OÖLP 3. Sınıf “Okul Deneyimi” ve 4. Sınıf “Öğretmenlik Uygulaması” Dersleri İçin: Santral/İç hat: 0 222 335 05 81 / 2578
bu numarayı arasanız sıze yardımcı olup parolanızı vereceklerdir.

Tepki Skoru
0
Saolasın bende yarın arıyım bugün staj yapacağım okula gittim çoğuna şifre gelmiş. Bikaç kişiye gelmemiş. Yardımın için saol

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim satj günüm çarşamba ve ben o günkü planımı bu çarşambadan diger hafta çarşambaya kadar yükleme hakkım varmı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle