Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Topluma Hizmet Uygulamaları örnek dosyası

Tepki Skoru
0
Ya arkadaşlar bu sene 4. sınıftayım. Bir de topluma hizmet uygulaması var. Böyle bir dosyayı nasıl hazırlayacağız, elinde örnek olan var mı?... Ayrıca elinde oyun gözlem ve anektod gözlem formu örneği olan varsa gönderebilir mi?Şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
katılıyorum filiz arkadaşım bende 4. sınıf öğrencisiyim ve umarım örnek bir staj dosyası buluruz:( bu sene zor geçeceğe benziyor.....

Tepki Skoru
0
hocam çok teşekkür edrim bu çok işimize yaradı paylaşımınız için sağolun

Tepki Skoru
0
hocam siz bir harikasınız çok teşekkür ederim bu paylasım için

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 4.sınıf stajı çok zr ve hiç anlamıyorum topluma hizmet uygulama planı nasıl hazırlanır ve ben pazartesi günü yaratıcı dramaya uygun kostüm ve hikaye hazırlamam gerekiyor ama ne kostüm ne drama oyun u nasıl sergilenir nede plan nasıl hazırlanır hiç bi fikrim yok bana bilenarkadaşlar bu konuda ne yapmam gerktiği ile ilgili bilgi verirse çoook seinirim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim:36_7_8:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hiçbir link açılmıyor bende acaba neden olabilir fikri olan varmı? :(

Tepki Skoru
0
örnek için teşekkürler. bizimle paylaşman iyi oldu. bu topluma hizmet stajı için herkes bişey söylüyor. nasıl yapacağımızı hala anlamış değilim. anlayan varsa anlatsın arkadaşlar

Tepki Skoru
0
thu dersindeki uygulama raporuna etkinlik süresine ne yazıcaz. 2 saat mi? ben bu hafta drama etkinliği yaptırdım en fazla 45 dk sürdü.

Tepki Skoru
0
thu. değerlendirme kısmı uygulamadaki gibi mi olucak yani çocuk açısından, plan açısından,öğretmen adayı açısından gibi mi olucak.yoksa değerlendirme diye başlık atıp yazıcakmıyız

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar topluma hizmet uygulamalarında rapor doldurdunuz mu?acaba nasıl dolacak kafayi yiyecem yardım edinnn...

Tepki Skoru
0
Hocam çok teşekkürler.Bilgi paylaşımınıza hayranım.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar thu raporlarını yazdınız mı?Ben yazamadım.Yazanlar varsa örnek gönderebilirler mi?Forumda bulamadım.İki tane rapor yazmamız gerekiyormuşşş.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle