Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Toplantı tutanağı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar toplantı tutanağına ihtiyacım var,yardımcı olurmusunuz.

Tepki Skoru
0
......İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE
.................

13/10/2009tarihinde saat 13:30 da anasınıfında yapacağım veli toplantısında aşağıda belirtmiş olduğum gündem maddeleri görüşülecektir.

1.Açılış ve yoklama,Açılış Konuşması.
2.Öğrencilerin gözlem dosyalarının doldurulması
3.Öğrenci okul işbirliği konusu
4.Öğrencilerin temizlik durumları.
5.Okul öncesi hakkında bilgi verilmesi
6.Öğrencilerin kayıt kabul işlemlerindeki eksiklikler.
7.Kapanış

Bilgilerinize arz ederim.

13/10/2009

Okul Öncesi Eğitim Öğretmeni OKUL MÜDÜRÜ

SİZ MADDELERİ DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ KENDİME UYGUN YAPMIŞTIM.

Tepki Skoru
0
VELİ TOPLANTISI TUTANAĞI
13/10/2009 günü saat 13:30 da anasınıfı veli toplantısı açılış konuşması anasınıfı öğretmeni ..................... tarafından yapılmıştır. Veli toplantısı yapılmış ve yeterli çoğunluğun sağlandığı görülerek toplantıya geçilmiştir.
Öğrencilerin oyun çağında oldukları göz önünde bulundurularak hareketli oldukları ve bu yüzden vücutlarının terlediği söylenerek haftada en az iki kez vücut temizliğinin ve çamaşır değişiminin yapılması gerektiği hatırlatıldı.Tırnakların haftada bir kez kesilmesi,saç temizliği gereği öğrenci velileri tarafından önerilmiş ve kabul edilmiştir.
Velilere okul öncesi eğitim hakkında bilgiler verildi.Okulda verilen eğitimin evde desteklenmesi istendi.Okuldan eve döndüğünde çocuklar mutlaka okulda neler yaptıkları sorulması gerektiği söylendi.Çocuklar hasta olduklarında okula göndermemeleri gerektiği hatırlatıldı.Öğrenci velisi ..........söze katılarak çocukların grip nezle vs hastalıkları birbirlerine bulaştırdıklarını vurguladı.
Öğrencilerin öğretmenlerine karşı saygılı davranmaları gerektiği konusunda uyarmaları gerektiği belirtildi.

İyi dilek ve temennilerle toplantı bitirildi.

Okul Öncesi Eğitim Öğretmeni Okul Müdürü
BU TUTANAĞI SİZ TOPLANTIDA KONUŞULAN KONULARLA ŞEKİLLENDİRECEKSİNİZ.BEN KABACA NASIL OLDUĞUNU ANLAMANIZ İÇİN YAZDIM .GÜNDEM MADDELERİNİ BELİRTEREK AÇILIMINI YAPIN.

Tepki Skoru
0
VELİ TOPLANTISI TUTANAĞI
13/10/2009 günü saat 13:30 da anasınıfı veli toplantısı açılış konuşması anasınıfı öğretmeni ..................... tarafından yapılmıştır. Veli toplantısı yapılmış ve yeterli çoğunluğun sağlandığı görülerek toplantıya geçilmiştir.
Öğrencilerin oyun çağında oldukları göz önünde bulundurularak hareketli oldukları ve bu yüzden vücutlarının terlediği söylenerek haftada en az iki kez vücut temizliğinin ve çamaşır değişiminin yapılması gerektiği hatırlatıldı.Tırnakların haftada bir kez kesilmesi,saç temizliği gereği öğrenci velileri tarafından önerilmiş ve kabul edilmiştir.
Velilere okul öncesi eğitim hakkında bilgiler verildi.Okulda verilen eğitimin evde desteklenmesi istendi.Okuldan eve döndüğünde çocuklar mutlaka okulda neler yaptıkları sorulması gerektiği söylendi.Çocuklar hasta olduklarında okula göndermemeleri gerektiği hatırlatıldı.Öğrenci velisi ..........söze katılarak çocukların grip nezle vs hastalıkları birbirlerine bulaştırdıklarını vurguladı.
Öğrencilerin öğretmenlerine karşı saygılı davranmaları gerektiği konusunda uyarmaları gerektiği belirtildi.

İyi dilek ve temennilerle toplantı bitirildi.

Okul Öncesi Eğitim Öğretmeni Okul Müdürü
BU TUTANAĞI SİZ TOPLANTIDA KONUŞULAN KONULARLA ŞEKİLLENDİRECEKSİNİZ.BEN KABACA NASIL OLDUĞUNU ANLAMANIZ İÇİN YAZDIM .GÜNDEM MADDELERİNİ BELİRTEREK AÇILIMINI YAPIN.
teşekkür ederim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.