Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tombul kral??

Tepki Skoru
0
arkadaşlar gösteri için fikir arıyorum tombul kraldan birçok arkadaşımız bahsetmiş merak ediyorum bana müziğini ve hareketleri anlatırsanız çok sevinirim.

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR diiiilek_20... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
çok Teşekkür Ederim Arkadaşim Yardimci Olduğun Için.şarkisini Nerden Bulabilirim? Anlattiğina Göre çok Eğlenceli Bi An önce çocuklarima öğretmek Istiyorum.

Tepki Skoru
0
merhaba ben buraya yenı uye oldum tombul kral muzıgını bende arıodum maıl adresıme muzıg gonderebılırmısınız acaba sımdıden tesekkur ederım

Tepki Skoru
0
cok ozur dilerım bılmıyodum ben anaokulu ogretmenıyım ve sarkıyı daha evvelden duydum ama bulamadım nerden bulabılırım pekı bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım

Tepki Skoru
0
tombul kral şarkısında kimse yardımcı olmayacakmıı ltfn melodisini atarmısınızzz :S

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle