Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tombala

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bana tombala örnekleri gerekli, bir tane örnek buldum ama başka varsa gönderirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler:ggggdw:

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler hocam, ellerinize sağlık, bunlar çok işime yarayacak.

Tepki Skoru
0
yapılışının detaylarını yazar mısınız nasıl yapabilirim? rakamların yazılış düzenleri önemli midir? şekilleri önemli midir? ayrıca tombala kartlarının sayısı önemli midir? bunun gibi. Detaylara değinirseniz çok sevinirm ancak lütfen çok detaylı yazın bidee bir tane tombala örneği resmi, gerçekten çok iyi olur şimdiden ilginiz, hızınız, ayrıntılı yazışınız ve dikkate aldığınız için teşekkür ederim. :21:

Tepki Skoru
0
LÜTFEN ÇABUK CEVAP YAZARSANIZ ÇOOK SEVİNİRİM HATTA BUGÜN BİLE YAZARSANIZ ÇOK İYİ OLUR.... bana acilen tombalanın yapılışının detaylarını yazar mısınız nasıl yapabilirim? rakamların yazılış düzenleri önemli midir? şekilleri önemli midir? ayrıca tombala kartlarının sayısı önemli midir? bunun gibi. Detaylara değinirseniz çok sevinirm ancak lütfen çok detaylı yazın bidee bir tane tombala örneği resmi, gerçekten çok iyi olur şimdiden ilginiz, hızınız, ayrıntılı yazışınız ve dikkate aldığınız için teşekkür ederim. :21:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle