Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tokat'tan herkese selam

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar tokat yeşilbağ ilköğretim okulunda çalışıyorum siteyi yeni yeni keşfediyorum sanırım bende alışkanlık yaptı tokata yolu düşen herkesi beklerim

Tepki Skoru
0
hoşgeldin kesinlikle haklısın bağımlılık yapıyor

Tepki Skoru
0
tuğba hem siteye , hem de yeşilbağ ilköğretime hoşgeldin.. :) seninle beraber aynı okulda çalışıyor olmak çok güzel.. umarım hep bu enerjinle, hep bu isteklilikle öğrencilerine eğitim vermeye devam edersin.. :)

Tepki Skoru
0
teşekkürler arkadaşlar güzel mesajlarınız için evet husselcim doğru tahmin ettin en kısa zamanda beklerim

Tepki Skoru
0
hoşgeldiniz aramızaa.güzel paylaşımlarınız için de teşekkür ederiz...başarılar

Tepki Skoru
0
tuba siteye hoş geldin bu arada sitede tokatlılar çoğalıyoruz

Tepki Skoru
0
tubacım ben macide hoşgeldin aramıza:)senide aramızda görmek çok güzel:)tokatlılar çoğaldıkkk:):)

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar tokat yeşilbağ ilköğretim okulunda çalışıyorum siteyi yeni yeni keşfediyorum sanırım bende alışkanlık yaptı tokata yolu düşen herkesi beklerim
MERHABA GEÇTİĞİMİZ HAZİRAN AYINA KADAR TOKAT ZİLEDE GÖREV YAPIYORDUM 3,5 YILIM ORDA GEÇTİ HERŞEYE RAĞMEN GÜZELMİŞ.ŞİMDİ İSTANBULDAYIM.GÖRÜŞMEK ÜZERE

Tepki Skoru
0
mrb bende tokatlıyım şu an erbaa da görev yapıyorum çok zorlamsanda

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende tokatlıyım ilköğretimim tokat yeşilbagda geçtive kardeşimde bu sene yeşilbagda 1.sınıfta okuyor

Tepki Skoru
0
ben tokat'da görev yapan emine hocamızın sergisini görmüştüm sitede çok beğenmiştim.tokat deyince emine hanımın sergisi aklıma geliyor.sanat sanatçıyı hatırlatır her zaman bana .bunun için emine hanıma tşk ederim.

Tepki Skoru
0
hoşgeldin aramıza. yeşilbağ ilk okulu benim okulumdu ilkokulu orda okudum ( o zamanlar ilköğretim okulu yoktu :) ) geçende okulun sitesine girdim ve hocalar bakmıştım. sizi de gördüm orda. hayalimdi o okula öğretmen olmak. hayırlısı olsun inşallah değil mi :)

Tepki Skoru
0
son baktığımda sadece filiz hoca vardı şimdi iki tane mi oldu anasınıfı?

Tepki Skoru
0
selam selwi sende mi yaşilbag ilkokulnda okudun, bende orda okudum. kaç yılı mezunusun ben de şuan hava kuvvetlerine bağlı, hava ikmalde çalışıyorum uçak kontrol teknsiyeni olarak hemde üniversite 4. sınıfta okumaktayım.. ya sen_?

Tepki Skoru
0
aramıza hoşgeldin Tubacım sitemizde Tokatlıları görmek çok güzel çoğalıyoruz

Tepki Skoru
0
merhaba galiba seneye bende orada olacağım. başka yerdede sordum ama bide burdan sorayım, eş durumundan tayin isteyeceğim boş kadro bulurmuyum merkezde bilginiz varmııı? teşekkürler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle