Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tokat-Yozgat İlleri

Tepki Skoru
0
selam ben ağustos atamasında tokat ve yozgat ı yazmak istiyoruz bu illeri bilen arkadaşlar bana hangi ilçelerini tavsiye edebilirler

Tepki Skoru
0
Turhal;Niksar;Erbaa daha büyük ilçeleri Tokat'ın.Almusta baraj gölü var ama çok küçük bir ilçe.

Tepki Skoru
0
hocam valla ben tokatlıyım objektif bi değerlendirme olmayabilir benim yapacağım ama tokatı çokk sevdiğimi söylemek isterim.ayrıca hocamızın yukarıda yazdığı ilçelerimiz tokata çok yakın ilçelerdir haftasonunuzu merkezde geçirmek isterseniz sabah gidiş akşam dönüş olanakları vardır.ayrıca merkeze bağlı köylere atanıyormusunuz bilmiyorum ama eger atanırsanız merkezde bi ev tutarınız okula gıdıs gelıs yaparsınız kı ben ve bı cok arkadasım boyle yapıyoruz.

yozgattada küçücük bi çocukkken yaşamıştım,o kadar soğuktu ki beni anasınıfına bile gönderememişlerdi,neyseki memleketimize taşındıkta eğitim-öğretime başlayabildim yoksaa ööle minareyi seyredecektim yıllarca :p

demem o ki tokat'ın iklim sartları yasamak için daha uygun..

Tepki Skoru
0
ha atanırsanız burdan bana haber verin hocamm herr türlü yardım ederim.ev tutarız temizlerizz,geleneksel yemeklerimizden yediririz :D

Tepki Skoru
0
almus u yazmayın mecbur kalmadıkça.çok küçük bir ilçe.ama tokatta kalıp gidiş dönüş yapabilirsiniz.çünkü yarım saat mesafede tokata.almus un çevreli kasabasını ben boşaltacam bu yıl:) sınıfta imkanlar güzel.tavsiye ederimmmmm....merkez köyleri yazın ama yazarken uzaklığına bakın.merkez köylerin bazıları gidiş geliş yapmaya müsait değil.

Tepki Skoru
0
tokat güzel bir sehir insanları cok sıcak ve yardımseverdir .

Tepki Skoru
0
bende tokatlıyım turhalda oturuyorum turhal güzel gelebilirsiniz niksarıda tavsiye edebilirim ama turhal daha büyük bir yer turhal ve niksar güzel yerler...

Tepki Skoru
0
sulusaray,yeşilyurt ve artova yazarsanız merkeze gidiş gelir yaparsınız çok küçük ilçeler buralar ben yeşilyurttayım şuuanda.Buralara oranla turhal,erbaa,niksar daha büyük.Büyük ilçelerinde daha rahat edersiniz

Tepki Skoru
0
selam arkadaşım,ben yozgatı da tokatı da biliyorum.ikisi de memur için öğretmen için iyi rahat yerler..yozgatta merkez sorgun yerköy olabilir tokatta niksar erbaa turhal zile hepsi olabilir..atanmanın darısı başımıza sınav zordu ya...:(

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben yozgatlıyım yozgatın yerköy çekerek sorgun sarıkaya ilçelerini tavsiye ederim ben üç sene çekerekte çalıştım.ev arkadaşımda tokat turhallıydı orayıda tavsiye ederim umarım senin için hayırlı olur atandığın da neresi olduğunu yaz olur mu!!!

Tepki Skoru
0
mrb hocam bende yozgatlıyım.bogazlıyan kayserıye yakın bı ılcesı sorgunda yozgata cok yakın rahatlıkla gıdıp gelebılırsınız bunun dısında bıldıgım dıger bır ılcesıde sefaatlı bunun dısında yozgatmerkezı dusunucek olursanız kucuk sırın bır sehır:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle