hocam valla ben tokatlıyım objektif bi değerlendirme olmayabilir benim yapacağım ama tokatı çokk sevdiğimi söylemek isterim.ayrıca hocamızın yukarıda yazdığı ilçelerimiz tokata çok yakın ilçelerdir haftasonunuzu merkezde geçirmek isterseniz sabah gidiş akşam dönüş olanakları vardır.ayrıca merkeze bağlı köylere atanıyormusunuz bilmiyorum ama eger atanırsanız merkezde bi ev tutarınız okula gıdıs gelıs yaparsınız kı ben ve bı cok arkadasım boyle yapıyoruz.
yozgattada küçücük bi çocukkken yaşamıştım,o kadar soğuktu ki beni anasınıfına bile gönderememişlerdi,neyseki memleketimize taşındıkta eğitim-öğretime başlayabildim yoksaa ööle minareyi seyredecektim yıllarca
demem o ki tokat'ın iklim sartları yasamak için daha uygun..
almus u yazmayın mecbur kalmadıkça.çok küçük bir ilçe.ama tokatta kalıp gidiş dönüş yapabilirsiniz.çünkü yarım saat mesafede tokata.almus un çevreli kasabasını ben boşaltacam bu yıl sınıfta imkanlar güzel.tavsiye ederimmmmm....merkez köyleri yazın ama yazarken uzaklığına bakın.merkez köylerin bazıları gidiş geliş yapmaya müsait değil.
bende tokatlıyım turhalda oturuyorum turhal güzel gelebilirsiniz niksarıda tavsiye edebilirim ama turhal daha büyük bir yer turhal ve niksar güzel yerler...
sulusaray,yeşilyurt ve artova yazarsanız merkeze gidiş gelir yaparsınız çok küçük ilçeler buralar ben yeşilyurttayım şuuanda.Buralara oranla turhal,erbaa,niksar daha büyük.Büyük ilçelerinde daha rahat edersiniz
selam arkadaşım,ben yozgatı da tokatı da biliyorum.ikisi de memur için öğretmen için iyi rahat yerler..yozgatta merkez sorgun yerköy olabilir tokatta niksar erbaa turhal zile hepsi olabilir..atanmanın darısı başımıza sınav zordu ya...
merhaba arkadaşlar ben yozgatlıyım yozgatın yerköy çekerek sorgun sarıkaya ilçelerini tavsiye ederim ben üç sene çekerekte çalıştım.ev arkadaşımda tokat turhallıydı orayıda tavsiye ederim umarım senin için hayırlı olur atandığın da neresi olduğunu yaz olur mu!!!