- Tepki Skoru
- 0
ölü tercih yapmayalım arkadaşlar... tokat merkezden yazmayı düşünüyorum puanım 74.. sizde payşaşın arkadaşlarr
eğer tokat yazacaksanız ve illa merkez olsun diyorsanız fatih,gop,görme engelliler,atatürk ,borsa gibi okulları yazmanı tavsiye etmem geçen yıl merkezde bunun gibi tanınmış ve büyük okullar 80 puanın aşağısına inmedi.ben ilçeye çıktım bu puanla ama yinede siz bilirsiniz tabi.hayırlısı olsunölü tercih yapmayalım arkadaşlar... tokat merkezden yazmayı düşünüyorum puanım 74.. sizde payşaşın arkadaşlarr
çok fazla yüksek duymadım puanlardan ama yazan elbette olur... en çok niksar istiyorum ben .. ama elbet birisi gelir okullardan yaniiiben sadece tokat merkez yazabilirim merkezde oturuyorum evliyim felan 1 yıl ilçeye gidiş yaptım zor oldu.şu anda benim için önemli olan kadroya geçebilmem değil biraz daha evime yakın yere gelmem.onun için merkezdeki bütün okulları yazıp şansımı deneyeceğim.olursa olur.bi kaç yakın köy yazdım gelirse gelir.
tokatta oturuyorsanız belki bilirsiniz çevrenizde 75 üzeri puan alan varmı tokattan benim çevremde hiç yok