Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tokat yazmak isteyenler lüften puanlarını ve tercihlerini yazabilir mi??

Tepki Skoru
0
ölü tercih yapmayalım arkadaşlar... tokat merkezden yazmayı düşünüyorum puanım 74.. sizde payşaşın arkadaşlarr

Tepki Skoru
0
siz de paylaşsanız iyi olur benim 67 tokat düşünüyordum merkezden ama benimki ölü olabilir

Tepki Skoru
0
benim de 74 puanım var... merkezden yazmayoı düşünüyorum.. ama önce istanbul ve kocaeli sonra tokat..

Tepki Skoru
0
ölü tercih yapmayalım arkadaşlar... tokat merkezden yazmayı düşünüyorum puanım 74.. sizde payşaşın arkadaşlarr
eğer tokat yazacaksanız ve illa merkez olsun diyorsanız fatih,gop,görme engelliler,atatürk ,borsa gibi okulları yazmanı tavsiye etmem geçen yıl merkezde bunun gibi tanınmış ve büyük okullar 80 puanın aşağısına inmedi.ben ilçeye çıktım bu puanla ama yinede siz bilirsiniz tabi.hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
tokat tercıh edeceklerı bılsek olu tercıh etmemıs oluruz.. merkezler cok yuksekte kalırmı bılmıom ama tokatlı olupta yuksek 80 gıbı puanı olan tokat yazar ama dısarıdan yuksek puanı olupta tokat yazan olurmu bılmem...

Tepki Skoru
0
geçen yıl adanadan dahi gelen oldu arkadaşım birçok şehirde kadrolar düşük tokat her zaman tercih edilen bir şehir benim puanım 75,6 merkezdeki okullardan ümitli değilim merkeze bağlı köyler çıkacak bana büyük ihtimal.geçen yıl bu puanla ilçe beldesine atandım merkezden otobüsle 1 saatte gidiliyor.ama bu yıl puanlar nasıl emin değilim

Tepki Skoru
0
saydığınız okullardan 1 tanesi tutuyor... genelde merkezden yazdım, umarım birisi gelir diye umut ediyorum... hepimiz için hayırlısı olsunn... siz hangi okulları yazacaksınız belli mi??

Tepki Skoru
0
ben sadece tokat merkez yazabilirim merkezde oturuyorum evliyim felan 1 yıl ilçeye gidiş yaptım zor oldu.şu anda benim için önemli olan kadroya geçebilmem değil biraz daha evime yakın yere gelmem.onun için merkezdeki bütün okulları yazıp şansımı deneyeceğim.olursa olur.bi kaç yakın köy yazdım gelirse gelir.
tokatta oturuyorsanız belki bilirsiniz çevrenizde 75 üzeri puan alan varmı tokattan benim çevremde hiç yok

Tepki Skoru
0
ben sadece tokat merkez yazabilirim merkezde oturuyorum evliyim felan 1 yıl ilçeye gidiş yaptım zor oldu.şu anda benim için önemli olan kadroya geçebilmem değil biraz daha evime yakın yere gelmem.onun için merkezdeki bütün okulları yazıp şansımı deneyeceğim.olursa olur.bi kaç yakın köy yazdım gelirse gelir.
tokatta oturuyorsanız belki bilirsiniz çevrenizde 75 üzeri puan alan varmı tokattan benim çevremde hiç yok
çok fazla yüksek duymadım puanlardan ama yazan elbette olur... en çok niksar istiyorum ben .. ama elbet birisi gelir okullardan yaniii:))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle