Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

THU yu PAYLAŞIRMISINIZ

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar topluma hizmetle ilgili dosyalarınızı paylaşırmısınız örnek amaçlı. Bu sene uygulama yapacak arkadaşlar lütfen. Planlama uygulama haftası 2 hafta olarak veriliyor iki hafta portala ne yapacağız. Ve biz iki hafta ne yapacağız ayrı etkinlikmi yoksa bir etkinliğin devamı. Yardımmm

Tepki Skoru
0
2. hafta yani araşatırma inceleme haftasında ilk etkinligini alıyorsunne yapacagını araştırıyorsun bişey yüklemiyorsun.3. hafta araştırma inceleme haftasında yani bu hafta 3. hafta oluyor burda araştırma raporunu yazıp portala yüklüyorsun.4. hafta aldıgın ilk etkinligin planını yazıp yüklüyorsun.5. hafta ise etkinliginin planını uyguluyorsun okulda portala yükleme yok.6. hafta yani ilk aldıgımız etkinliğin bittigi hafta uygulama degerlendirme haftasında degerlendirme raporunu yazıp portala yüklüyorsun böylece ilk etkinlik bitmiş oluyor. inş anlatabilmişimdir karışıklık yapmamışımdır. arkadaşlar eksigim varsa bilen düzeltebilir.ben böyle yapıyorum.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim canım. evet bir konuda aydınladım. 5. hafta portala yükleme yok.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle