Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Thu dersİ uygulaniŞi

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar klavuzu okuyup anladığımı size anlatayım
1. rehber öğretmenlerimizi üniversite bilgilendirmemiş bu yüzden bir şey bilmiyorlar.
2. thu dersi klavuzunuzun 2009 basımlı olup olmadığına dikkat edin değilse büronuzdan alın
Benim klavuzdan anladığım şu
4 etkinlik seçicez 2 sini grupla yapacaz o yüzden grup arkadaşınızla ortak seçin 2 etkinliğinizi 1 etkinliğe toplam 6 hafta düşüyor zaten 1. dönem yani ara sınava kadar 1 tane bireysel 1 tane grup etkinliği yapıcaz
ilk 2 hafta etkinlikle ilgili araştırma yapacaz yani tez yazar gibi faydaları önemi vs. için sonraki hafta uygulayacağımız etkinliği planlicaz geziye götüreceksek yeri ayarlayacaz mesela küresel ısınma etkinliği çocuklara nasıl vericez bunu düşünecez oyun drama gibi yöntemlerle bunu çocuklara anlatıcaz sınıfa konuk çağıracaksak ilgili kişiyi bulacaz afiş hazırlatacaz video izleticez vs.. sonrada değerlendirme raporu yazacaz bu raporları belgeleride hep e portfolyoya yükleyecez bu kadar ama etkinlik seçmek zor iş

Tepki Skoru
0
Bence kimse dert etmesin geçen yıl ilk kez bizde başlayan bu uygulama aslında çok sıkıcı gelmişti o kadar işin arasında dedik birde bu ne ... Ama daha sonra o kadarda sıkmadı zaten bir hafta hazırlık diğer hafta uygulama ... Benim anlamlandıramadığım !!! geçen yıldan bu yıla yığınla olumsuz tepki gitmesine rağmen AÖF'nin hale rehber öğretmenleri bilgilendirmemiş olması ... Siz yine bence şanslısınız .... (?) Çünkü ben uygularken rehber öğretmenim önce plan sonra uygulama raporu istedi sanırım siz sadece üstteki arkadaşın anlattıklarına istinaden söylüyorum önce neler yapacağınızı araştırıp sonra uygulayacaksınız ... En azından plan yok ... Bilmiyorum varmı plan isteyen rehber öğretmen ama açıkca fikrim bu dersin bizde omasının yersizliğii ... Biz zaten bu bahsi geçen THUygulamalarını rutin plan içinde yer veriyoruz ... Gereksiz ...

Ama bu yıl uygulayacaklarada şunu söyleyebilirim dert etmeyin grup çalışmalarında iş bölümüyle kolay halledilebiliyor ... Etkinlik seçimi vs ... Kendinizi çok fazla yoracak şeylere yönelmeyin helede sınıflarınız kalabalıksa benim 27 öğrenci vardı sınıfımda ki gerisini siz düşünün ... O yüzden Öğretmenlik uygulamasına ağırlık verin ... Ki zaten II. dönem işiniz biraz daha ağırlaşacak ... Şimdiden başarılar ve kolay gelsin ...

Saygıyla ... ( Emek )

Tepki Skoru
0
tamam anladımda bir etkinlige 6 hafta düşüyor biz e portfolyoya 6 hafta içerisinde ne yükleyecezgiz araştırma rporu etkinlik planları var onları yükleyecez demi ama ben yinede anlamadım:))kılavuzuda o kadar çok okumama ragmen.

Tepki Skoru
0
1. çalışma planı yüklencek 2. hafta araştırma haftası bu haftada araştırmanı yapıp onun raporunu yükleyeceksin bence tek bir haftasında yüklemek mantıklı tek bir rapora 2 hafta vermişler çünkü diğer hafta yani 4. hafta planlama haftası planı yazıp onun raporunu yükleyecez 5. hafta uygulama değerlendirme resimleri değerlendirme raporunu falan yükleyecez 7. hafta grup oluşturma o zamana yüklenecek bi rapor yok illaki rapor yükleyin demezler heralde gerçi okulun mantıksızlığı çok derlese hiç şaşırmam kısaca bu ders için her hafta iila bi rapor yüklemek gerekmiyor zaten yükleyemeyizde çünkü tutacağımız raporlar belli

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle