Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

tercihler ne zaman açılacak....

Tepki Skoru
0
yanlız sayarken bazı okullar 1 den fazla kontenjan açmış, onu da göz önünde bulundurun..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bir sorum olacak, eş durumundan tayin isteme hakkı nedir, yani gittiğimiz yerde mecburi hizmetimiz kaç yıl? kadrolular için soruyorum

Tepki Skoru
0
sementa sen sıralamandan emin misin.çünkü geçtiğimiz atama döneminde kadrolu 68 küsüratla kapattı sen puanım 72 diyorsun.bu mantığa göre senin sıralamada en kötü ilk ellide olman lazım.ben de senin verilere göre sıralamamı hesapladım 63 küsüratla 400. sıradayım.bu hata umarım sendedir de kadrolu atama 55 kadar düşer.bir çok arkadaşımız istediği yere gider;)

Tepki Skoru
0
sementa sen sıralamandan emin misin.çünkü geçtiğimiz atama döneminde kadrolu 68 küsüratla kapattı sen puanım 72 diyorsun.bu mantığa göre senin sıralamada en kötü ilk ellide olman lazım.ben de senin verilere göre sıralamamı hesapladım 63 küsüratla 400. sıradayım.bu hata umarım sendedir de kadrolu atama 55 kadar düşer.bir çok arkadaşımız istediği yere gider;)
inşallah ben yanlış saymışımdır, 72.211 puanım, gözden falan kaçırmışımdır... senin sayımın doğru ise (yeniden sayıcam) ilk defa hata yaptığıma bu kadar çok sevinecem...

Tepki Skoru
0
merhaba nirvana. sıralamalarınızı nasıl öğrendiniz acaba?

Tepki Skoru
0
neden sayısal verilerden kurum bazında sıralama kaldırıldı??? iki tane vardı, bir tanesi tüm liste bir tanesi de 600 kişilil bir listeydi bizim branştan ve hata yaptığımı düşünerek açtığımda, liste yok olmuş..... YORUM YOOOOKKK.....!!!!!!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle