Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercih sayfası açılmıyor...

Tepki Skoru
0
hocam çıktı almak gerekio mu ben şimdi alamdım yazıcı yok.. milli eğitimden onaylayacak kişi görüyor dediler çıktıya gerek yok dediler.. doğru mu

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar benim puanım 51 atanma şansım var mı acaba yaa

Tepki Skoru
0
tercih sayfamı kendim onayladım meb ten onaylatmadım ama açılmıyor

Tepki Skoru
0
arkdaşlar işlemlerimi tamamladım onayladım amaboşbir sayfa çıktı.. bu normalmi?

Tepki Skoru
0
tercih sayfamı kendim onayladım meb ten onaylatmadım ama açılmıyor
yarın deneyin sistemde sorun olabilir iayrıca 51 alan arkadasım tabi ki tercih yap 48 de kalıyor yapılan hesaplara göre.51 puan alan 14218 sırada falan zaten 5 binlik bir alım oldu .10 binin içindesin kutlamalısın bunu;)

Tepki Skoru
0
hocam çıktı almak gerekio mu ben şimdi alamdım yazıcı yok.. milli eğitimden onaylayacak kişi görüyor dediler çıktıya gerek yok dediler.. doğru mu
evet çıktıyı kendiniz değil,gittiğiniz meb çıkarıp onylayıp,bir nüshasını kendisi alacak diğer nüshasını da size verecek.Siz çıktı alamazsınız...:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
arkadaşlar onaylatmadan sonra netteki sayfaya bakmak istedim. sayfa açıldı.

Tepki Skoru
0
benimde açılmıyor öncekinde tercihlerde meb e onaylatsanda açılıyodu ya bu ne saçmalık ben bu seneki kadar saçma birşey görmedim sınava girdik sorular çalındı satıldı dendi iptal olucak diye bir ay geçti sonuçlar geç açıklandı ellerinden gelse puanları söylemeden atıycaklardı sonra sonuçlar geldi ne oldu tercih yapamadık bu kadar saçmalık olur tercih yaptık benden yüksek alanlar aslında yazmak istemedikleri ama var olan yerleri yazıp gittiler şimdi bizler yine tercih yapıyoruz meb sayfası açılmıyor tüm saçmalıklar bu yılki kpss de kesinlikle bu kadar belirsizlik içinde çok merak ediyorum nasıl yerlere atanıcaz :(

Tepki Skoru
0
valla puan sınırlaması olmadığı için iş şaibeli korkuyorum artık

Tepki Skoru
0
ya benimde tercih sayfam açılmıyor nasıl onaylatacağım şimdi

Tepki Skoru
0
ya birde 54 altı onaylanmıyor diyorlar ne olacak bu böyle yaaa

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben şimdi tercihlerimi yaptım netten ,kaydettim . sonra tekrar en baştan sayfamı açtım . açıldı yani .onay bekliyo diyo gidiicem mem dende onaylatıcam. sizin neden böyle oluyo ben de anlamadım ? puanlarınız nasıl acaba 54 altı olduğu için falan mı size böyle yapıyo sistem ?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende dün onaylatmıştım açılmıyordu gece yarısına kadar bekledim açılır diye ama açılmadı şimdi girdi açılmış omaylandı yazıyor bence biran önce yapın tercihlerinizi beklemeyin ne olur ne olmaz

Tepki Skoru
0
sistem açılmış arkadaşlar artık tercihklerimi görebildim...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle