sıralama çok önemli..ama kesin gelir..güzel bir yer bekleyin.teşekkür ederim hocam.. valla ilk 8denizli yaptım,sonra nazilli,kütahya,bilecik istanbul.. puanım 63,681 neresi gelir sizce.. 21i de işaretledim
sıralama çok önemli..ama kesin gelir..güzel bir yer bekleyin.teşekkür ederim hocam.. valla ilk 8denizli yaptım,sonra nazilli,kütahya,bilecik istanbul.. puanım 63,681 neresi gelir sizce.. 21i de işaretledim
başvuru sayfasını açabilen var mı?
onay dedikten sonra açamıyorum...yarın onaylatmaya gidicem ama
hiçbişey yazmıyor sayfamda.[/QUObenimde aynı belki sistemde bi sorun vardır..
yarın deneyin sistemde sorun olabilir iayrıca 51 alan arkadasım tabi ki tercih yap 48 de kalıyor yapılan hesaplara göre.51 puan alan 14218 sırada falan zaten 5 binlik bir alım oldu .10 binin içindesin kutlamalısın bunutercih sayfamı kendim onayladım meb ten onaylatmadım ama açılmıyor
evet çıktıyı kendiniz değil,gittiğiniz meb çıkarıp onylayıp,bir nüshasını kendisi alacak diğer nüshasını da size verecek.Siz çıktı alamazsınız...:congratulationscut4hocam çıktı almak gerekio mu ben şimdi alamdım yazıcı yok.. milli eğitimden onaylayacak kişi görüyor dediler çıktıya gerek yok dediler.. doğru mu
aynen benimkide acılmıyo.onaylanamıcak mı şimdi neolcak ya offfffffffya benimde tercih sayfam açılmıyor nasıl onaylatacağım şimdi