Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercih önerileri

Tepki Skoru
0
arkadaşlar artık tercihler başladı bu konuda bilgisi olanlar önerileri olanlar lütfen burda paylaşsınlar çünkü ben çokheyecanlı sitresli ve de gerginim eminim bir çok arkadaşımda benim gibidir bilgisi olanlar neler yapılması gerektiği son gelişmeleri lütfen paylaşsın

Tepki Skoru
0
hiçkimse enazından bana yardımcı olmak istemiyo heralde neyse canınız saolsun ozaman direk bi soru sorayım belki cvp gelir ilçe ve köylerin kontenjanlarını nasıl öğrenebiliriz cvplarsanız sevinirim

Tepki Skoru
0
slm bende netin başndym il ve kadrolra bakm. sırf doğu nasıl gidecmi bilmiym kız basına AĞRI ya nasıl gitsin 154 kız? bunların dışında tabi loto gibi tercih yapacağız

Tepki Skoru
0
anasayfadan ulasablrsn basvuru formu var ama formu göndermeyin

Tepki Skoru
0
ya il ve ilçelerdeki okul kontenjanlarını bilen varsa sevinirim teşekkürler arkadaşlar

Tepki Skoru
0
arkadaşım o tercih syfasında yazıyo.Zaten tercih yapabileceğimiz okullar verilir orda.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim saolun ilk defa yaptığım için biraz şaşkınlık var

Tepki Skoru
0
evet başvuru formunu açtığında karşına 20 tercih çıkacak,sözleşmeli kadrolu dahil,sonra il seçtiğinde otomatik olarak karşısında açık ilçe ve okul isimleri çıkacak,ben daha tercih yapmadım ama denedim ilçeler bakmak için,benim atanmam imkansız ama herkese bol şans..

Tepki Skoru
0
arkadaaşım al başvuru formunu netten çıktısını al aklındaki tüm soruların cevabı orda var kolay gelsin

Tepki Skoru
0
teşekkürler arkadaşlar benden başka sorun yaşayan olmamış herlde boş yere başınızı ağrıttım katkılarınız için teşekkürler dersimi aldım...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle