Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Temmuz atamasinda atananlarin gÖreve baŞlama tarİhİ

ruy

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar klavuz yayınlanmış sonunda göreve başlama tarihi belli oldu 1 eylülden itibaren başlayabiliyoruz. Hadi hayırlısı olsun.

Tepki Skoru
0
9 temmuzda atananlar ve hazıran da atananlar demıyokı ben klavuzu okudum anlamadım sımdı 9 temmuzda atandım ne zaman baslıcaz... bana teblıgat geldı ve yollanma tarıhı 14 temmuzu gösterıyor eger 15 gunluk sure o tarıhte baz alınıyosa yandık sure dolalı bır ay oldu gecmiş ola

Tepki Skoru
0
minniş hocam tebligatta göreve başlama tarihi ile ilgili bişey yok mu bi bilgi?

ruy

Tepki Skoru
0
Bana tebligat gelmedi eve, okula gitmesi gerekiyor.Arkadaşım bu klavuzda ağustosda atananların göreve başlama tarihleri yazıyor tamam ama bizim 9 temmuz klavuzuna bakarsan orada ağustosta atanan öğretmenlerle birlikte göreve başlayacağımız yazıyor .O DA 1 EYLÜLDEN İTİBAREN...

Tepki Skoru
0
arkadaslar benım bıldıgım kadrolu atama sonrasında hep beraber goreve baslanacagı ama yınede arkasını bırakmayın daha benım bulundugum okula atanan arkadaslar goreve baslamak uzere gıtmedıler ama 25 den sonra gıdıpte ımza atıcak olanları duydum sımdıden herkese hayırlısı olsun sozlesmelı atanalar da kadroya gecerse dıye bekletıyolar dıye bılıyorum atandıgınız ılce ve ıllerı arıyarak sorun muhakkak sıkıntı olmasın sonradan butun atanan arkadaslara hayırlı olsun atama beklıyenlerede ınsallah hayırlısıyla atanıp gonullerınce ıstedıklerı yerde goreve baslamaları nasıp etsın ...

Tepki Skoru
0
minniş hocam tebligatta göreve başlama tarihi ile ilgili bişey yok mu bi bilgi?
yok malesef hocam...olsa zaten anlarım gelen kağıtta acıklayıcı bişey yazmıyor gerekli evraklar ve atandıgım yazıyor.gonderılme tarıhı de 14 temmuz bende 15 gunluk sure olunca kagıt daha yenı elıme gectı sure gectı mı dıye korktum bılmıyorum ondan bu kadar soruyorum net acıklama duysam.

Tepki Skoru
0
15 günlük süre nedirr bende sanırım yalnış anlıyorum gideceğim yeri kaç kez aradım ağustos atamasını bekliyosunuz dedilerr şimdi bu nerden çıktı :(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle