Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tel taktırmak

Tepki Skoru
0
mrb ben doktora gittim ve tel takılması gerektigini söyledi çok korkuyorum bi de ne zamana kadar çıkarmicam tel varken dişlerimi de fırçalayamicam kimseylede konusamam gülemem tel varkenof ya dişle ugrasmak ne kadar zormus...

Tepki Skoru
0
bende 4 yıl kullandım.utanılacak ya da korkulacak birşey yok.önemli olan sağlığın.başta garip gelebilir fakat kısa zamanda sende çevrendekilerde alışacaktır

Tepki Skoru
0
tele bu kadar irrite bakarsanız zaten bunu uygulayacak doktor bulamazsınız

ortodontik tedavi anca ortodontik tellere uygulanacak kuvvetlere olur. ve o bi kaç sene sürecek tedavinizin en önemli elemenı olacaktır. sizi daa sağlıklı bi gülüşe kavuştıracak bi eleman olacaktır. dolayısıyla o telden utanmmanızı akisne sahip çıkmanızı öneririm.
telleri taktırdıktan sonra dişlerinizi fırçalayamama gibi bi düşünceye kapılmayın. tam aksine,her yemekten sonra özel fırçalarla dişlerinizi fırçalamanız gerekir. aksi taktirde tedavi bittiğinde ağzınızda sağlam dişiniz kalmaz. abur cuburdan uzak duracaksınız yine tedavi sırasında.
tedavinizin ne kadar süreceği hakkında kesin bi zaman veremiycem. bu çağraşılığın class kaç olduğuna göre değşir,anca uzun zaman süren devilerdir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle