Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Teftişşş...... !!!

Tepki Skoru
3
Arkadaşlar,dün öğle arasında,tam günlük planlarımı,çalışma saatlerimi imzalatmaya gitmiştim ki,müdür beyin yanınaaa....Pazartesi günü müfettişin geleceğini haber verdi.Tamam,evrak açısından pek bir eksiğim yok ve bu ilk olmıcak benim için ama yine de teftiş-müfettiş kelimeleri bile insanı strese sokuyor :( yakın zamanda teftiş geçiren var mı?

Tepki Skoru
3
Hocamm tefdiş lafı hep korkutur aslında ama evraklarınız tamsa sorun olmaz merak etmeyinnnn...

Tepki Skoru
3
sağolun hocam,evet eksiğim yok.Ama çalıştığım okula,geçen yıl gelen müfettişler,sabah bir gelmişler,akşama kadarrr...en ufak detaylara bile takılmışlar....neyse inşallah iyi geçer :)

Tepki Skoru
3
:) umarım öyle olur,moralim düzeldi sayenizde.ama evraklarımda bir eksik varmış,azönce öğrendim :( ben tek öğretmen olduğunda,zümre toplantısı olduğunu bilmiyodum,ama müdürle yapılması gerekiyomuş...

Tepki Skoru
4
evet müdürle yapıyorsunuz hocam... 1. dönem zümremi müdürümle yapmıştım 2. dönem de müdürümüzle yapıyoruz.

Tepki Skoru
3
nolucak şimdi :( şimdi hazırlayıp,p.tesi serviste imzalatiyim bari :)

Tepki Skoru
0
bana da pazartesi gelcekler hocam ben zümre yi müdür yardımcımla yapmıştım ama 2.dönemi sorun omaz daha tyeni başladı dönem dedi müdür bey allah yardımcımız olsunbende çok gerginim bu "teftiş" işine :36_11_13:

Tepki Skoru
3
:) hayriye hocam,benim 1. döneminki de yok :( neyse,kolay gelsin teftiş geçireklere :)

Tepki Skoru
0
hım. amin hocam size de inş iyi geçer ben ilkkez teftiş edileceğim o yüzdende paniğim açıkcası :36_11_13:

Tepki Skoru
4
panik yapmayın arkadaşlar ya bizim okula geldiler sabah erkenden hiç haberimiz de yok serbest zaman etkinliğindeyiz benim sınıf harman yeri gibi:))) planlarınız dosyalarınız düzenliyse hiç endişe etmeyiniz zaten emin olun sizin uygulamış olduğunuz şeyleri soruyorlar eğer yapmadığınız bişey ise peki hocam:emot57: dediğiniz de hiç bir problem olmuyor merak etmeyiniz ;)

Tepki Skoru
3
özlem hocam,teşekkürler tavsiyeler için...benim ilk teftişim biraz kötü geçmişti de,o yüzden panik yapıyorum.müfettiş hiçbirşey bilmiyordu aslında,oyun gözlem formlarına zımbırtı dedi ssaassrrre planlarıma filan hiç bakmadı.çocuklara garip sorular filan sordu...aman neyse,bu sefer iyi geçicek iyi :) telaşım bitti :)

Tepki Skoru
4
rica ederim hocam.bize ilk dönem 2 defa geldi müfettişler ilki rehberlik içindi zaten diğeride teftişdi ama çok şükür bi problem yaşamadım ikisinde de ...inşallah sizinkiler de öyle geçer.umarım benimkisi de :emot60:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle