Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Teftişi Atlattımmm :)

Tepki Skoru
3
Arkadaşlar,c.tesi günü foruma girenler hatırlar,bugün müfettişlerin geleeğini söylemiştim ve biraz (biraz da laf mı :) stres içindeydim...bugün komisyon halinde 8 müfettiş geldi,komisyon başkanı da bizim sınıfa girdi.evraklarıma baktı ama incelemedi...yani eksik gedik olsa farketmezdi,yüzeysel baktı.bir de,en az bir tane sınıf ortamında gerçekleşen aile katılımını,video olarak çekip,cd ye yüklemem gerektiğini söyledi.beni kadrolu olarak da görmek istediğini söyleyerek (inşallahhhhhh) gitti.yani iyiydi...kendimi boşuna sıkıntıya sokmuşum.tabii ki her müfettiş böyle olmuyo,darısı teftiş geçireceklere :)

Tepki Skoru
4
cumartesi sizin söyledikleriniz beni o kadar etkilemişki bugün okulda evraklarımı kontrol ettim eksiğim var mı ki diye hocam :))
neyse ki hayırlı uğurlu olsun bize gelmediler darısı başımıza diyelim :)

Tepki Skoru
3
:) evet çok abartmıştım gerçekten :) ama sizinki de iyi geçer,inanıyorum...

Tepki Skoru
0
Hadi geçmiş olsun hocam. Ben de bugün atlattım çok şükür. :) Darısı diğer hocalarımıza...

Tepki Skoru
3
sağolun hocam,bu yıl erkenden başladılar galiba :) tecrübeli öğretmenler hep öyle söylüyor...neyse ki atlattık :)

Tepki Skoru
0
bana henüz gelmediler okulumda göreve yeni başladığım için eksik evraklarım vardı onları tamamlamaya uğraşıyorum. İnş. iyi geçer benim de teftişim. :)
İnş. kadroya kısa zamanda geçersiniz. Allah bana nasip etti size de nasip etsin inş. :)

Tepki Skoru
3
günlük koşuşturmacanın arasında insan,hep erteliyo o evrak-dosya işini :( size de kolay gelsin...ayrıca inşallahhhhhh........amin hocam,çok sağolun...

Tepki Skoru
0
aynen öyle hocam. müfettişler dolaşmaya başladı diye duydukmu tutuşuyoruz :D :))

Tepki Skoru
0
hocam geçmiş olsun kocaeli merkezde misiniz hangi okuldasınız bende gölcükte görev yapıyorum acaba bize nezaman gelirlerki

Tepki Skoru
3
sağolun arife hocam,kandıra dayım ben...Ama aldığım duyumlara göre 2 haftaya kadar o taraflara da geliceklermiş :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle