Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tebessüm ederim :)

Tepki Skoru
0
kardelen ve merve herzamanki gibi evcilik oynuyorlar ama bunlar ne birlikte yapabiliyorlar nede ayrı :) evcilik oynarken merve kardelene sinirleniyor ve bağırıyor '' kardelen sana çok tebessüm ederim '' diyor sinirli sinirli aslında ''teessüf ederim demek istiyor'' işte ordan sonra bende film kapuyo başlıyorum gülmeye gizli gizli sonra yine kaldıkları yerden devam ediyorlar hiç bişey olmamış gibi :)

Tepki Skoru
0
Canım ya snirli sinirli söylemiş bir de:)

Tepki Skoru
0
kardelen inanılmaz bir çocuktu ve büyümüş de küçülmüş olanlardan bi kaç olayını anlatayım sizlere annesi paylaştı benimle. evde yemek yiyorlar ama inanılmaz ekmek yiyor. annesi uyarıyor kızım ekmeği az ye yemekten ye die nie diyo ben üvey evlatmıyımda bana ekmek vermiyosun!!!!

başka bir günde evde anneaneyle birlikte kadın programlarını seyrediyor annesi geliyor ve kızıyor kapatın diyor ya anne bi dakka daha bunlar boşancaklar!! diyor annesi bana bunları anlattı şoktaydım siz neler seyrettiriyorsunuz evde dedim kızdım veliye ama yapacak bişey yok çünkü kadın çalışıyo evde çocuklara bakan kişi çok önemli o ne yaparsa oda onu yapıyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle