Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tayinler...

Tepki Skoru
0
bu sene il dışı istedim olmadı.Seneye yine burdayım ve evleneceğim esimde burda.Seneye tayin isterken acaba eşim beni engeller mi?
birde eşim benden bir yıl önce atanmış peki eslerden biri tayin isteyecek olursa kıdemi yüksek olan mı ister acaba? Bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim.Son bişey ikimizinde dogu görevi zorunluluğu bitmiş olacak şimdiden tesekkürler...:phzuihf:

Tepki Skoru
0
degerli arkadaşım ikinizinde zorunlu hizmeti bitmiş oluyo ikinizde tayin isteye biliyorsunuz puanı yüksek olan yani eşin tayin ister çünkü hizmet süresi ve puanı daha fazla olduğu için sende şubatta onun yanına özür grubuntan tayinle gidersin.yada ikinizde aynı ilden tercih yaparsınız bakarsınız puanınız yeter özür grubuna kalmadan ikinizinde aynı yere çıkar.ha bu arada bunlar eşin öğretmense geçerli.....

Tepki Skoru
0
eşim öğretmen ama sınıf ögretmeni onlarda puanlar daha yüksek. sadece o isterse memlekete yani manisaya gitme sansımız iyice düşüyo:(ikimizde isteye biliyoruz tamam ama ikimizede acan illerden aynı okullarımı isticez yoksa farklı okulda isteye biliriz dimi aman ya kafam iyice karıstı valla inş. burda kalmamız bizim için hayırlı olmustur of of:(

Tepki Skoru
0
mrb bu dediğiniz mümkün değil eşlerden kadro derecesi yüksek olan esas alınıyor yani her şekilde eşinize uymak zorundasınız.bu konuda yeni bir uygulama gelmezse tabi seneye.şu anki sistemle kesinlikle eşinize tabisiniz .

Tepki Skoru
0
aynı okulu yazmak zorunda değilsin eşinin bulunduğu ili yazabilirsin farklı okul olabilir senin manisaya gitme şansın daha fazla çünkü bizde puanlar düşük kime okullar açılmışsa manisadan o yazsın kime çıkarsa artık çıkan kişi gider diğeri eş durumundan onun yanına gider ilk özür grubu atamasında

Tepki Skoru
0
benim eşimde sınıf öğretmeni ve benden 1 yıl daha kıdemli tayin istedik bana çıktı ona çıkmadı. o da 18 haziranda eş durumundan tayin isteyecek.tayin sırasında kıdeme göre tercih yok sadece eşler aynı ile tercih istemek zorunda,aynı okul şartıda yok.eğer aynı illere tayin istenmezse eşinin ya da senin tayinin çıkmadığında 1 yıl süre ile eş durumundan tayin isteme hakkın olmuyor.

Tepki Skoru
0
cevap yazan arkadslara çok tesekkür ederim.zynp arkadşım bunu duyduğuma çok sevindim. inş seneye bizimde tayinimiz istediğimiz yere çıkar. peki zynp senin doğu görevi zorunlulugun kalkmısmıydı...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle