Buradayız Gökşin Senin Suçun İngilizceye Az ÇAlışmak =) Bütü verde sende tatili Vizelere KAdar yaparsın artık ... İnşallah senide 3. sınıf olarak Aramızda Görücez ...arkadaşlar nerdesinz geçenler tatilde ya benim suçum ne ah ingilizce yaktın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama nşallah bende 3 olcam :36_13_3::36_13_3::36_13_3:
inşallah canım ya çok acımazıssın ssaassrrreBuradayız Gökşin Senin Suçun İngilizceye Az ÇAlışmak =) Bütü verde sende tatili Vizelere KAdar yaparsın artık ... İnşallah senide 3. sınıf olarak Aramızda Görücez ...
ingizceye biraz çalışmakla:36_13_3: bütü verip 3 olacaksın :36_7_8:arkadaşlar nerdesinz geçenler tatilde ya benim suçum ne ah ingilizce yaktın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama nşallah bende 3 olcam :36_13_3::36_13_3::36_13_3:
ingilizce çıkmış soruları çoz sana yeter tıpkıları çıkıyor[/quotsagol arkadaşım desteginiz için
sagol canım dsestegin için moralim düzeldi sayenizdeingizceye biraz çalışmakla:36_13_3: bütü verip 3 olacaksın :36_7_8:
ilgne teşekkürler tatile çıkarsın inşallah ya dersin olmasında kafan rahat ya oda tatil vallaa:36897fd::congratulationscut4gökşin murat yayınlarına çalış ing için ben ona çalıştımm çok yüksek puan aldımm sana da tavsiye ederimmha bu arada tatil felan nerdeeeeeeeeeee......