Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Taşımalı okullarda tam gün çalışmak zorunda kalan arkadaşlar birleşelim artık......

Tepki Skoru
0
Taşımalı bir okulda görev yapıyorum . Geçen sene öğle arası bile veremeden 2:30 a kadar çalışıyordum .Bu sene 4+4+4 ile birlikte ortaokulların ders saatlerinin artmasıyla birlikte çarşamba günleri 4 ,diğer günler de 3 e kadar çalışıyorum .Tenefüs yok,öğle arası yok çok zor durumda kalıyoruz.Çocuklara o kadar saat verimli olamıyoruz,çocuklarda perişan oluyor.6 saatten fazlasının karşılığını da alamıyoruz.
Benimle aynı durumda olanlar varsa lütfen artık birşeyler yapalım........

Tepki Skoru
0
Ben de taşımalı okulda ana sınıfı öğretmeniyim ancak eskisi gibi çalışma saatlerim.bu yeni sistem ana sınıfını etkilemiyor( çalışma saati olarak) bir ders saati 50 dk.tenefüs yok.bir gün için 6 ders saati var anasınıfları için. 300dk=5 saat yapar. 6 saatten fazla çalışamazsın.

Tepki Skoru
0
6 ders saatinden fazla çalışamazsın yani 5saatten fazla 08:30 da başlıyorsan 13:30 da biter. 08:00 de başlıyorsan 13:00 de biter.siz bu durumu müdürünüzle görüşün bence

Tepki Skoru
0
Yönetmeliği ,kararnameleri bende okudum biliyorum olamayacağını ama ne müdür ne de millieğitim bir çözüm bulmuyor.Taşıma servislerinde ilk ve orta kademeden öğrenciler olduğu için orta kademeye göre hareket ediliyor.Çocukların taşınması da yasal değil zaten.Bırakıp gidemiyoruz başlarına bişey gelir diye, ne yapacağız şaşırdık çocuklar çok yoruluyor ama veliler halinden memnun.....

Tepki Skoru
0
yönetmeliğe aykırı uygulama,o zaman kulüp açtır.kulüp çalışması ile en azından paranı alırsın...sendikan varsa sıkıntını onlara da ilet...

Tepki Skoru
0
Anasınıfı öğretmenleri kulüp çalışmalarına katılamıyor diye biliyorum ama yanlış sa düzeltin lütfen.....

Tepki Skoru
0
bende aynı durumdayım servisi beklemek zorunda kalıyorum çocukların başına birşey gelir diye, ben öğle arası yapıyorum çocuklarda acıkmış oluyolar zaten abi ablalarıyla yiyorlar yemeklerini, öğleden sonra tekrar geliyolar ders devam ediyor. taşımalı nın sıkıntısı bitmiyor

Tepki Skoru
0
okul öncesi öğretmeni kendi öğrencileriyle kulüp açar ama parasını veli verir. ve bu uygulama takdir edersiniz ki köy okulunda işlemez.

Tepki Skoru
0
medine hocam benim ana sınıfı öğrencilerim de taşımalı olarak servisle birlikte geliyorlar ancak şu an için diğer köylerden gelen 4 öğrencim var.ben 6 ders saatimi doldurduktan sonra evime dönüyorum.kurul toplantısında nöbetçi öğretmenlerin öğrencilerle ilgilenmesi için karar aldık.ben saatimi doldurunca çıkıyorum çocuklarda parkta oynuyor.o saatten sonra sorumluluk nöbetçi öğretmen de ve okul müdüründedir.siz işinizi bitirdikten sonra kimse sizi orada tutamaz.ya da ders saatinizin bitişinde veli okula gelip almalı...:)ama tabi bu pek mümkün olmuyor...umarım yardımcı olmuşumdur...

Tepki Skoru
0
diğer öğrencilerim de bulunduğum köyden geliyor.ayrıca hocam geçen sene müfettişler geldiğinde anasınıflarında tenefüs olmadığını bu yüzden de öğle aralarında diğer çocuklar yemeğini yerken benim dinlenemeyeceğimi belirtmişti.yani 6 ders saatini doldurur çıkarsınız.siz öğretmensiniz...bekçi değilsiniz...

Tepki Skoru
0
bende aynı durumdayım hocam öğle tatilide vermiyorum çocukların başına bişey gelmesin die bekliyorum çıkışa kadar ama zorunlu değiliz aslında 1:30 da bitiyor dersim merkezden yürüme gelen çocukları gönderiyorum taşımalılarda bana kalıyor:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu konuyla ilgili sendikanın hukuk bürosu aracılığıyla bi dilekçe hazırlayıp en kısa zamanda vericem. gerçekten çok sıkıntılı bi durum ve farklı farklı yerlerde bambaşka uygulamalar yapılıyor. dilekçe örneğini isteyen arkadaşlar mail atarsa yardımcı olabiliirm. kolay gelsin.
mail adresim: kubra_adige@hotmailcom

Tepki Skoru
0
Canım çıkıyor resmen tüm gün meslekten, çocuklardan, çalışmaktan, okula gitmekten korkar oldum. Yeter artık. Saat 2 olmaya başlayınca tüm öğleden sonra çocuklar ne zaman eve gidecez diye soruyor. Ben bunları hissediyorsam kim bilir onlar neler hissediyor. Onlarda böyle giderse okuldan bıkacak. Bir çözüm bulunmalı artık yeter ....:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar zorunlu durumlarda okuöncesinde öğle arası verilebilir ben yapıyorum hem tam saatim doluyo hemde dinlenmiş oluyorum benim okulumda taşımalı öğle arasında çocukları abla yada abileri alıyo bi sorun çıkmıyor geçen yıl müfetişler de gördü , okul müdürümde bişe demiyo

Tepki Skoru
0
bende taşımalı eğitim veren bir okulda çalışıyorum ve okulun çıkış saati 15:10. benim mesaim normalde 13.30 da bitiyor ama şartlar... öğle arasına çıkıyorum, çocuklar o saatte ya bahçede oluyorlar yada sınıfta. 13:00 da tekrar sınıfa giriyorum ve 14:30 a kadar sınıftayım. son saat ise birinci kademeden seçtiğim 12 öğrenciyle drama egzersizi yapıyorum ve onun ek dersini alıyorum. yani diyeceğim o ki, hem sınıftaki görevimi tamamlıyorum, hemde fazla çalışmamın karşılığını alıyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben dilekçemi verdim. idare resmen tutuştu diyebilirim. çünkü hem bizi o kadar saat orada tutması yasal değil hem de taşımalı olarak ana sınıfı öğrencisi alması. artık 9 da girip 2 de çıkacağım. 14:40 a kadar da okulumuzun kadın hizmetlisi çocukların başında duracak. bir haftadır bayağı sorun yaşattılar. sanki yönetmelikten bi habermişim gibi çeşit Çeşit tehditler de savurdular ama geri adım atmadığımı görünce uzlaşmak durumunda kaldılar. dilekçeyi paylaşıyorum. yardımcı olabileceğim herhangi bi konu olursa muhakkak ulaşın. haklarımızdan vazgeçmeyelim

........... İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE
ilçe/il

Okulumuz Anasınıfında, ilgili yönetmelikler çerçevesinde girmem gereken maksimum süreli yasal ders saatlerim 50 dakika üzerinden 6 ders saati olmasına rağmen, Müdürlüğünüzün sözlü talimatı ile 08.00-14.40 saatleri arasında 100 dakika fazladan derse girmekteyim. Söz konusu saatlerde de derse girmemin gerekçe ve yasal dayanaklarının tarafıma yazılı olarak bildirilmesi talep ediyorum.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.

TARİH
ad soyad
A nasınıfı Öğretmeni

Tepki Skoru
0
Bende aynı dertten muzdaribim.Madem fazla çalışıyoruz fazla ek ders versinler

Tepki Skoru
0
merkezde arkadaşım öğlene kadar çalışıyor,ben 2:45 e kadar okuldayım.malum köyden eve gelmek 3:30 u buluyor.(neden aynı ek dersi alıyoruz)Bizi okulda tutuyorlarsa hakkımızı versinler yada tutmasınlar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle