Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

<<<= TakıLdıĞıMıZ ŞeYlerİ SoraLıM =>>>

Tepki Skoru
0
elfelf... elif apppllaaa sen misin:) şule ben:S ya yukardaki arkadaş muafiyete gircem dio yha ing.den eğer ingilizcesi çok ii deilse girmesin çünkü dersin dönem içindeki sınawları daha kolay oluo we ortalaması yükselio.. ben girmişitim we 82 aldım 2 dönemde muaf oldum ama bb ile geçtim sınıfın çoğu aa ba ile geçti dersler de.. gircekse bilgisayardan denesin bnce..:)
şule?hangi şule tanıyamadım kusura bakma:S ortalamayı tutturduktan sonra bb gelmiş aa gelmiş bi sakıncası yok muaf olup rahatlarlar en azından bence.ortalama yüksek olsun diyolarsa sonunda plaket vermiyolar :))bu sene bizim halimiz belli ;) bence sınava girip ikisini de temizlemek yoğunluktan kurtulurlar hiç olmazsa;)

Tepki Skoru
0
hmm elfelf benim dediğim elif deilsin o zamn :) doğru haklısın muaf olmak da ayrı bişi derdi olmuo ama bn not ortalamasını düşünürler belki die sölemiştim sen de haklısın aslında..

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben liseye gidiyorum gazi üniversitesini düşünüyorum birşey soracam başörtülüleri alıyorlarmış diye duydum doğrumu?

Tepki Skoru
0
bende bişe soracam 355 çeksekte yeterli değil diyorlar doğrumu yani bizi 355 puanla çocuk gelişimi öğretmenliğine almazlar mı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle