- Tepki Skoru
- 0
bir çok arkadaş baraj puanları paylaşımı yazdığı için burada topladım..
şu durumda bile bir mucize bekliyorum hocam umut işte kendime şaşırıyorum. hocam büt madurları şimdiki alımda büyük ihtimal atanır bence geriye kalan 46 ve aşağısı olanların sözleşmeli alımda önleri biraz daha açılır gibi geliyo sizcede öyle değilmi eğer sayıyı fazla tutarlarsa okul öncesine 2000 kontenjan verilirmiki ayyyyyy kafayı yiyecem olumlu bir şeyler duymak istiyorumsözleşmeli alımın artırılması halinde elbette baraj 0,500 kadar aşağı inebilir..
ama şu an gündemde değil
sosyalci hüseyin hocam 50.651 puanımla sizce istanbul a atanma şansım olur mu?bu 700 lük alımda mı yoksa ek alımda mı şansım olur hocam?????
arkadaşım bu kesin mi nerden okudunuz? klavuz yayınlandımıSınıf öğretmenliğine yaklaşık 1.400, okul öncesine 700, İngilizceye 700, rehber öğretmenliğine 600, Türk dili ve edebiyatına 600, fen ve teknolojiye 500, lise matematik öğretmenliğine 400, ilköğretim matematik branşına 400, din kültürüne 360, Türkçeye 360, bilişim teknolojilerine 270, zihinsel engelliler sınıf öğretmenliğine 270 ve coğrafyaya 200 civarında atama yapılacak. Sözleşmelilerden kadroya geçeceklerden boşalacak kadroya da aralık sonunda yeni sözleşmeli öğretmen alınacak