Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Süt izni

Tepki Skoru
0
walla aldığım en kötü haberdi....Bizimkide biraz nazlı anlaşılan...çabuk bırakıyor kendini...inşaallah kolay atlatırız.

Tepki Skoru
0
benim önceki okulumda 08:3o 15:30 arasıydı.sabah giderken sütümü sağıp buzdolabına koyuyordum(anne sütü 12 saat dolapta kalma özelliğine sahip)kayınvalidem içiriyodu.yemeğe gelince de emziriyordum.(o zaman bize süt izni yoktu)
bilmiyorum sana uyar mı

Tepki Skoru
0
güldeste ben öğle arası vermiyorum.derslerim 13:30 da bitiyor.böylesi daha güzel ama hiç izin verilmezse bunuda deneyebilirim.ilgin için teşekkür ederim.
sen süt izni kullanma talebinde bulunmuşmuydun????

Tepki Skoru
0
Bulunmadım o zaman zaten süt izni yoktu. sadece 08:00-17:00 arası çalışan memurlara vardı.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.Ben bu konuda şanslıyım.Meslek lisesinde çalıştığım için sadece bölüm derslerine gireceğim.Benimde 4 aylık bir oğlum var.Müdür beyle şimdiden konuştum sadece öğleye kadar ders verecek. Ayrıca bir saat erken çıkıp saat 11 de evime gelebileceğim.Yani az bir süre ayrı kalacağım bebeğimden.Sizlere tavsiyem süt izni sizin en dogal hakkınız ve buna müdür asla karışamaz siz istediğiniz saatte kullanabilisiniz.Süt izninizden vazgeçmeyin.Unutmayınki söz konusu olan sizin bebeğiniz.Yönetmeliklere göre haklarınızı isteyin.Buna miili eğitim müdürü bile karışamaz.Allh yardımcınız olsun.Allah bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versin.

Tepki Skoru
0
Süt izni bebek 1 yaşını dolduruncaya kadar annenin ve okul müdürünün kararlaştıracağı uygun bir saatte 1 saat oluyor.Seçme hakkını daha çok anneye vermişler.

Tepki Skoru
0
arakadaşlar paylaşımlarınız dikkatle okudum 4 aylık hamileyim. görevlendirildiğim okulun müdürü hamilliğimi saklamamı istedi. neymiş efendim 2. dönem doğum iznine ayrılıucam die kayıt olmuyomuş. süt izni de ayrı bir problem demek hamilelik sevincimi kursağımda bıraktılar. canım çok sıkkın

Tepki Skoru
0
:10::11:slm arkadaşlar benimde 5. ayına yeni girmiş GÜLCEM var.Ve daha vahimi eşimin ığdıra tayini yeni çıktığı için tanıdığım yok bırakacak.aralıktada stajım başlıyo

Tepki Skoru
0
of ya allah kolaylık versın çok zor bu işler

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BEN SÜT İZNİ KULLANIYORUM BAĞIMSIZ BİR ANAOKULUNDA ÇALIŞIYORUM SAAT 12:00 DE DERSİM BAŞLIYOR 15:16:30 ARASI DERSİMİ MÜDÜRE HANIM YAPIYOR BENDE RAHAT RAHAT GİDİYORUM

Tepki Skoru
0
bende çocuğum 5aylıkken göreve başladım.süt iznimi öyle istediğim saatte kullanmak şöyle dursun,ek dersimi bile kestiler.uyku saatinde 13.00-14.30 kullandırdılar.yarım gün çalışanlar süt izni kullanmıyorlar,eğitim öğretim aksayacağı için

Tepki Skoru
0
bende bi kızım var bir ay oldu okulu döneli.12 buçukta dersi bitiriyorum,

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bende yarım gün çalışıyorum 1.30a kadar süt izni kullanamadım.olmuyormuş,aslında yönetmelikte yarım gün tam gün diye bir ayırım yok haksızlık bu.

Tepki Skoru
0
    Arkadaşlar yönetmeliğe göre branş öğretmenleri çocuğunu emzirebilecekleri şekilde derslerini ayarlayabiliyorlar; ancak, okul öncesi ve sınıf öğretmenleri eğitim öğretimi aksatmamak için süt izinlerini mesai saati dışında kullanabiliyorlar (ki bu ifade bence çok komik,lutfetmişler de mesai saati dışında bari izin vermişler). Yani  malesef bizlere ve sınıf öğretmenlerine süt izni yok arkadaşlar. Yazının orjinali şöyle:

"Ayrıca, doğum yapan kadın memurlara, doğum yaptığı tarihten altı hafta sonra doğumun sezaryenla olmasına bağlı olarak düzenlenen sağlık raporunda gösterilen istirahat süresinden altı haftayı aşan sürenin bitiminden başlamak ve günde bir buçuk saat olmak üzere altı ay süre ile süt izni verilir. Bunlardan süt izni kullanacak öğretmenlerin süt izinlerinin kullandırılmasında eğitim ve öğretimin aksatılmaması esastır. Bu bakımdan okul öncesi, ilkokul ve ilköğretim okulu birinci kademede görevli öğretmenlerin eğitim ve öğretim saatleri dışında; ilköğretim okulu ikinci kademe, ortaokul, lise ve dengi okullarla yaygın eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin çocuk emzirme durumları göz önünde bulundurularak derslerin günün belli saatlerine konulmak suretiyle süt izni kullanmaları sağlanır."

İZİN YÖNERGESİ
Tebliğler Dergisi 2382, 05/1993
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
Mazeret İzinleri
Türlerine Göre Mazeret İzinleri
Madde 18

Tepki Skoru
0
ders saati dışında olunca da mı bunun adı izin oluyo ilginç ya
hamile kalırsın bi dert doğurduktan sonra ayrı bi dert ben karar verdim en iyisi ev hanımı olmak ...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar usta öğreticilerin doğum izni hakkında bilgisi olan var mı?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle