Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şubat Tatili Programı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar;
şubat tatilinda aile katılımı ile ilgili bir program yapacakmısınız? buradan heres bir fikir versede bir program oluştursak nasıl olur?
cevaplarınızı bekliyorummmm.......

su2

Tepki Skoru
0
güzel bir düşünce bence aile katılım çalışmalarından yaralanabiliriz.bir arkadaş katılım etkinliklerini yazmıştı.Şubat ayında evde kukla yapmaları istenebilir çocuklarıyla oyuncak yapma ve okulun açıldığı gün getirmeleri istenebilir...Bir arkadaş sitede velilere çerçeve yaptırıp en güzelini seçip ödüllendirdiğini söylemişti. çerçevede yapabilirler.
...Çocuklarıyla günlük tutabilirler...biraz düşünmek gerek düşüneceğim :36_13_3:

Tepki Skoru
0
burda bazı yayınlat kış tatilim adı altında bazı kitpçıklar hazırlamışlar okul öncesine yönelik...ailerle çocukların katıldığı çalışmalr var öle bir kitap olabilir yada öğretmenler olarak bizler hazırlayabiliriz..nasıl olur....

Tepki Skoru
0
ben hazır gitabı verip evde yapıp gelmelerinden yana değilim oyüzden bizim hazırladığımız şeyler daha ilgi çekici ve daha işe yarar bişeyler olur kanısındayım. günlük fikri güzel bir örnek mesela teşekkürler arkadaşlar....

ewo

Tepki Skoru
0
Arkadaşım bende çok guzel bir çalışma var ama sana nasıl gonderecegimi bilmiyorum.
pdf dosyası.

ewo

Tepki Skoru
0
ok buldum.

http://www.okuloncesiforum.org/uploads/35f97e8c09.rar

umarım işine yarar.
:36_1_21:

Tepki Skoru
0
çok güzel bir çalışma olmuş teşekkürler ewo.ama bişey sormak istiyorum çocuklara bir proje yapmalarını söylediğimizde bunu açıklamamız lazım.çocukların yapabilecekleri projeler neler olabilir?bu konuya aklım takıldı.çok güzel bir çalışma olduğu için uygulamak istiyorum nasıl uygulanacağı hakkında biraz bilgi verebilir misin?

Tepki Skoru
0
süper güzel bir çalışma ewo ellerine sağlık bayıldım valla

ewo

Tepki Skoru
0
EN BASİTİNDEN;
Örneğin mesleklerden bi tanesini ele alabilir.
Örneğin DOKTOR.
Ailesi ile hastaneye ve ya doktorun özel ofisine gidebilir ve fotograflar çekebilir. Ortamı anlatabilir.
Bunun gb pek çok şey olabilir.
Ama yaratıcı fikirlerde ortaya çıkabilir, çocuklar artık çok zeki eminim farklı ve güzel ürünler ortaya çıkaracaklardır.
:)

Tepki Skoru
0
teşekkürler ewo bunu öğretmenimize söyleyeceğim ve uygulamayı çok isterim çok güzel bir çalışma gerçekten.çok teşekkürler.

ewo

Tepki Skoru
0
ÖNEMLİ DİİL, SİZLERLE PAYLAŞMAK ÇOK GÜZEL.... :)

Tepki Skoru
0
Bende Şubat tatilinde çocuklara canları istediklerinde yapabilecekleri sayılar, şekiller vb. ile ilgili alıştırmalar hazırlıyorum. Tekrar etmeyince unutuyorlar.
Senin gönderdiğin Şubat tatili programını da uygulayacağım. Buna ek olarak evlerinde dolgu oyuncak yapmalarını isteyeceğim.(hayvan,bebek olabilir) en güzel dolgu oyuncakların sahibi olan öğrencilerin ağaçlarına yıldız vereceğim..( Böyle diyorum çoğu veli yıldızların önemini bildiği için yapıyor ben de yapanların hepsinin ağaçlarına yıldız veriyorum:))

Başka fikri olan var mı?

Bizlerle paylaştığın için teşekkürler

Tepki Skoru
0
aslında çim adam yaptırıp 15 tatilde ona bakmalarını isteyebilirim. tatil dönüşüde okula getirmelerini isterim. Kimler çim adamına güzel bakmış diye :D
Hem sorumluluk almayı öğreniler.

ewo

Tepki Skoru
0
çim adam fikride çok hoş gerçekten bende yaptırabilirim...
:)

Tepki Skoru
0
yaaa ben acamadım hangi program gerekli?
buarada katılımlarınız için teşekkürler arkadaşlar...
çimadam fikride çok güzel:)

Tepki Skoru
0
çim adam fikrini beğendiğinize sevindim arkadaşlar. haftaya yaptıracağım inş.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle