Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şubat atamaları

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hüseyin çelik kanal 24'e çıkmış. sadece kadrolu 8 bin öğretmen alınıcakmış. sözleşmeliden hiç bahsetmemiş. şok oldum çok moralim bozuk. bütün ümitlerimiz bitti. ne olucak halimiz. 2009 yılında asgari 30 bin atama olucakmış.

şok oldum ya daha öncede hem kadrolu hemde sözleşmeli alınacağına dair resmi açıklama yapılmıştı...

Tepki Skoru
0
şok oldum ya daha öncede hem kadrolu hemde sözleşmeli alınacağına dair resmi açıklama yapılmıştı...[/QUO lütfen bütün öğretmenlerimiz millieğitim bakanlığı personel genel müdürlüğünün arasın arkadaşlar sesiz kalmayın sözleşmeli atımıda olmalı...en azından bari bunu bize yaşatsınlar

Tepki Skoru
0
ben hem akp'nin sitesine hemde hüseyin çeliğin sitesine mesaj attım. sesimizi duyuralım

Tepki Skoru
0
8 bin boşalan kadroya tekrarr sözleşmeli atarlar diyorlar ama bunları ilşi belli olmaz

Tepki Skoru
0
ben de yıkıldım arkadaşlar bize bu yıl atama yok demektir bu madem taban puanı 70 olarak belirlemesinler 90 yapsınlar şunu da boşuna ümit etmeyelim

Tepki Skoru
0
inanamıyorum gerçek olamaz bu :((((((((((( hiç mi sözleşmeli alınmayacak

Tepki Skoru
0
sözleşmeli öğretmenler kadroya geçecek diye duydum.bilmenizi istedim

Tepki Skoru
0
sözleşmeli alım yok ! resmen dalga geçiyorlar bizimle ya bu nasıl bir mantık bu nasıl bir göz boyama ne yapabiliriz arkadaşlar sesimizi nereye duyurabiliriz :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Tepki Skoru
0
benim de puanım 73 küsür 2008 mezunuyum,ben de şubatta başvuracağım.Nasıl olursa olsun çalışayım da ama kadrolu daha iyi tabiki..peki şubatta başvurursak sözleşmeli yada ücretli öğretmenlikte 4 ay mı çalışacağız yoksa seneye de aynı yere devam edebilecek miyiz?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar sözleşmeli atama yapılmayacağına dair resmi bir açıklama yapılmamış aslında belki sözleşmelide alırlar umudumuzu kaybetmeyelim :((((

Tepki Skoru
0
bencede arkadaşlar umudumuzu kaybetmeyelim..seçim zamanıdır belki sözleşmelide alırlar.yine bi umut işte ama lütfren ufak da olsa bişeyler yapalım millli eğitim bakanlığı arayalım yada e mail gönderelim bişeyler yapalım

Tepki Skoru
0
öğretmen atamaları için 4 yıllık mezunlar atanıyor.ön lisans mezunları içşn geçerli değil..

Tepki Skoru
0
arkadaslar acıklama yapılmıs sadece kadrolu alım var dıyorlar.kadroya gecenlerın yerıne yenıden atama yapmıyorlarmı.bılgısı olan varmı.

Tepki Skoru
0
arkadaslar subatta sözlesmeli ögretmen alimi olmayacakmis öyle bir söylenti var.bilgisi olan varsa ve paylasirsa çok sevinirim.yine atmamiz baska baharami kaldi..

Tepki Skoru
0
Pencereyi Kapatmak için Tıklayınız Adres:(Merkez Bina): Millî Eğitim Bakanlığı Atatürk Bulvarı Bakanlıklar/ANKARA

Email: personel@meb.gov.tr

Tel: 0 312 419 14 10 arkadaşlar bunumarayı arayabilir yada em ail atabailirsiniz ama ararsanız daha etkili olur diye düşünüorum lütfen bişeyler yapalım sadece sözleşmeli öğretmenlerimizi kadroya almakla atama olmaz sözleşmeli öğretmende almak zorundalar..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sesimizi duyurmamız lazım. hakkımızı yedirmeyelim. memuruz.net sitesini takip edin. ankarada eylem yapmayı düşünüyoruz. birlik olalım ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sesimizi duyurmamız lazım. hakkımızı yedirmeyelim. memuruz.net sitesini takip edin. ankarada eylem yapmayı düşünüyoruz. birlik olalım ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi.
güzel bir fikir ne zaman olacağı konusunda bilgin varmı acaba

Tepki Skoru
0
daha tarih belli degil. memuruz. net sitesindende tapip edebilirsiniz. kesinleşince bende haber veririm.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle