Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

stajyerler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba..ben 8den 5e kadar çalışan bir öğretmenim.bu ilk senem.ilk 3gün saat 3.30a kadar stajyer var.perşembe cuma da öğleye kadar.bu durumda bana pek bir şey kalmıyor.stajyerlerle ilgili herhangi bir not tutmam gerekiyor mu..?bir de böyle benim durumumda olan var mı..şimdiden teşekkürler cevaplar için..

Tepki Skoru
0
hocam bende bir stajerim diğer arkadaşlarla 3 gün biz yapıyoz 2 gün ise hocamız yapıyor (birde not alıyoz )

Tepki Skoru
0
ben de kız meslekte uygulama anasınıfında öğretmenim bana da haftada 3 gün stajer geliyordu ama artık gelmeyeceklermiş ders işlenecekmiş benim için daha iyi onlar uygulama yapınca çocuklar çok azıtıyo tabi kızların bi suçu yok benimkiler çok uyanık

Tepki Skoru
0
not almak değerlendirme yaparken yararınıza olacaktır..onun haricinde not almak gibi bi zorunluluğunuz yok!..

Tepki Skoru
1
evet bir zorunluluk yok rapor tutmak için benim bildiğim de bu yönde.Ancak bana gelen stajyerler çok rahatlar ben bir şeyler öğrensinler diye uğraşıyorum.Kendileri pek umursamıyor hepsi değil ama 2 si daha ilgililer 2 si kafalarına göre davranıyorlar.Mecbur kalmadıkça bırakmıyorum öğrencilerimi zaten yalnız onlarla.Çünkü otorite görmüyor çocuklar onları bir de seslerini fazla yükseltiyorlar...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle