S ssedamm Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 19 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 30 13 Ara 2010 #1 11. sınıf çocuk gelişim öğrencisiyim ve seneye staj yapıcam şimdiden yer aramaya başladım ... yardım ederseniz sevinirim...
11. sınıf çocuk gelişim öğrencisiyim ve seneye staj yapıcam şimdiden yer aramaya başladım ... yardım ederseniz sevinirim...
E ebru demircioğlu Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 1 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 31 13 Ara 2010 #2 nerde oturduğunu bilmiyorum ama eğer halkalıya yakınsan oradaki özel kurumlar çok iyi.olanakları çok fazla bende orda staj görüyorum
nerde oturduğunu bilmiyorum ama eğer halkalıya yakınsan oradaki özel kurumlar çok iyi.olanakları çok fazla bende orda staj görüyorum
S ssedamm Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 19 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 30 14 Ara 2010 #3 esenlerde oturuyorum ..ulaşımı kolay biryer isterim tam olarak hangi okul..ayrıca ilgilendiğin için teşşekkürlerr..
esenlerde oturuyorum ..ulaşımı kolay biryer isterim tam olarak hangi okul..ayrıca ilgilendiğin için teşşekkürlerr..