Stajerleriniz Kaç Saat Okulda Bulunuyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pretty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@pretty
Arkadaşlar stajerleriniz anaokulunda kaç saat kalıyor?Giriş çıkış saatleri kaç?Özel bi anaokulunda duyduğuma göre stajerler sabak 7 den akşam 19:00-19:30 a kadar anaokulunda kalıyormuş.Sizce bu yasal mı?
Şimdiden teşekkürler...:)

ben daha stajerim ama düşüncelerimi belirtmek istedim.hiç özel anaokulunda çalışmadım benim staj yerlerim hep ilköğretimdeydi.(ilköğretim de staj yapmanında zorlukları vardı iki sınıf oluyordu biri sabahçı biri öğleci)
birkaç arkadaşım özel anaokullarında çalışıyordu.sabah 7 akşam 19.30a
kadar anaokulunda olduklarını fakat çocukları tanımadıklarını söylüyorlardı.çünkü iki saatte bir servisleri varmış her servise arkadaşlarımız çıkıyorlarmış.çok üzücü fakat gerçek bu.

bu anlattıklarımı lütfen yanlış anlamayın.her özel anaokulu bu şekilde değil sadece amaçları para kazanmak olan anaokulları bu şekilde davranıyor.
yanlış birşey söylediysem afola saygılarımla..

STAJERLERİM SABAH 7,30 AKŞAM 16,30 A KADAR SINIFTA BULUNUYORLAR

ayyy kıyamam stajerlerimi şimdi daha iyi anlıyorum...teşekkürler...arkadaşlar benim asıl sormak istediğim sabah 7 de girip 19:00-19:30 gibi çıkmaları yasal mı?

hayır yasal degil ama malesef bunu yapan okullar var

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlarrr:):):)

BİZİM OKUL SABAH 07:30 AKŞAM 19:00 YADA 19:30 DA KAPANIYOR:(

AMA STAJERLER 8 GİBİ GELİP 5 GİBİ ÇIKIYOR:(:(

BENCE YASAL DEĞİL.EĞİTİM SAATLERİ İÇİNDE OKULDA OLMALARI GEREKİR. BİZİM 8:30 /17:00

bende stajer öğrenciyim saat08.00 akşam 15.20 de çıkıyoruz ama çok zor ya

slm arkadaşlar bende stajerim sabah 9.30 da gidiyorum okula akşam 3 te çıkıyorum

Teşekkürler arkadaşlar

bende stajerimm bizimde 8 30 tan 5e kadar

Teşekkür ederim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri