valla mahalleye fİlan bakmiyolar. AÖf nİn anlaŞtiĞi anaokuluna baĞli.bu anaokullar da İl merkezlerİnde oluyo.bÜyÜk İller harİÇ tabİ.İlÇede oturuyosan her hafta staj gÜnÜnde İl merkezİndekİ aÖf nİn anlaŞtiĞi anaokuluna gİtmek zorundasin.(usta ÖĞretİcİ olarak ÇaliŞmiyosan) kendİmden Örnek vereyİm oturduĞum İlÇe İl merkezİne 3.5 saat uzakliktaydi ben o 3.5 saatlİk yolu her hafta gİttİm.dÜŞÜn 1 gÜnde gİt-gel 7 saat Çektİm.ve yanimda 5 yaŞindakİ oĞlumla.arkadaslar 3. Sınıfta staj yerleriniz oturdugunuz yere yani mahalleye yakın yerlermi oluyor yoksa uzak yerlerde cıkabiliyormu??
çok zorlanmışsınızdır eminim...4 . sınıftada il de yapmamız gerek sanırım değilmi? ilçeye vermiyorlar galiba bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirimvalla mahalleye fİlan bakmiyolar. AÖf nİn anlaŞtiĞi anaokuluna baĞli.bu anaokullar da İl merkezlerİnde oluyo.bÜyÜk İller harİÇ tabİ.İlÇede oturuyosan her hafta staj gÜnÜnde İl merkezİndekİ aÖf nİn anlaŞtiĞi anaokuluna gİtmek zorundasin.(usta ÖĞretİcİ olarak ÇaliŞmiyosan) kendİmden Örnek vereyİm oturduĞum İlÇe İl merkezİne 3.5 saat uzakliktaydi ben o 3.5 saatlİk yolu her hafta gİttİm.dÜŞÜn 1 gÜnde gİt-gel 7 saat Çektİm.ve yanimda 5 yaŞindakİ oĞlumla.
geçen sene stajımı yapamadım dediniz sınıf tekrarı mı yapıyorsunuzaynı ilçeden fazla kişi dilekçe verirse o ilçeye uygulama okulu veriliyor bende konyanın ilçesinde oturuyorumgeçen seneye kadar konyaya gitmek zorundaydım onun için stajımı yapmadım ama bu sene oturduğum ilçede yapabiliyorum...