Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Staj dosyası

Tepki Skoru
0
:36_3_12::36_3_12: arkadaşlar acıkögretim fakültesi 3sınıf ögrencisiyim bir çocuğun gözlenmesinde ilk başta amaçlarda yazılacagı söylendi ve çok yardım alamadım acıklarsanız örnekte varsa gönderirseniz sevinirim teşekkürlerr şimdiden

Tepki Skoru
0
aysimcim gözlem raporları için bildiğim kadarıyla amaç yazılmaması gerek ama açıköğretimli arkadaşlar daha iyi bilirler tabiki

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben de hazırlıyorum ama kesinlikle öyle birşey yok ne alakası var amaçlarla gözlem raporunun hem sorumlu hocanla konuştun mu herşeyi önce ona sor bence ben öle yapıyorum onlar bize doğru bilgiyi vermek için ordalar değilmi. kolay gelsin

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben 2005 mezunuyum böyle yazmışım şimdi dosyalarıma baktım ozaman hedef di tabi. ama şimdi değiştiyse bilemem
ÇOCUK GÖZLEMLERİ

Umut
25.04.2004

h.d: kendi kültürünün belli başlı özelliklerini söyleme
h.d: kendi kültürünün dışında farklı kültürler olduğunu söyleme

Umut hikaye öncesi sohbette 23 Nisan bayramıyla ilgili konuştu. Milli bayramımız olduğunu Atatürk’ten bize armağan olduğunu söyledi. Umut söylenilen şiiri öğretmenle birlikte tekrar etti. Televizyonda bayram kutlamalarını izlediğini ve yabancı çocukların orada gösteriler yaptığını anlattı. Bu davranışlar Umut’ta gözlendi.

Aleyna
25.04.2005

h.d: gerektiğinde el-yüz ve vücudun diğer kısımlarını uygun biçimde yıkama
h.d: temizlikle ilgili malzemeleri doğru kullanma

Aleyna serbest zamanda hazırlanan etkinlik masasına isteyerek oturdu. Arkadaşlarıyla birlikte sulu boyayla ellerini boyayarak fon kartonunun üzerine el baskısı yaptı. El baskısından sonra lavaboda ellerini sabunla doğru bir şekilde yıkadı. Aleyna’da bu davranışlar gözlenmiştir.

Tepki Skoru
0
aysim bizim uygulama öğretmenide bir çocuğun gözlenmesinde amaçların önce yazılacağını söyledi bizden bu şekilde hazırlayıp getirmemizi istedi..Ben bu şekilde hazırladım..

Tepki Skoru
0
ust sınıflar oö oğretmenlıği okuyanlar bana bılgı verırsenız svınırım anatomı dersıyle ılgılı 1. sınıfım

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşım ben yeni katıldım aranıza bende 4. sınıfım çocukların gözlem raporunu soruyorsun ,onda amaç yazılmıyor ama sen yinede uygulama öğretmenine bi sor şimdiden kolay gelsin :)

Tepki Skoru
0
ne alakası var yaa amaç ve kazanımlar yazılmıyo anektodlarda.Sadece çocuğun adını,soyadını,tarihi,öğretmenin adını vb. yazıyon,ondan sonra gözlemlediğin çocukla ilgili bilgileri yazıyon. o kadarrr

Tepki Skoru
0
ne bu ya hiç nişey yok teşekkür edip duruyorsunuz hayret birşey

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00