:36_3_12::36_3_12: arkadaşlar acıkögretim fakültesi 3sınıf ögrencisiyim bir çocuğun gözlenmesinde ilk başta amaçlarda yazılacagı söylendi ve çok yardım alamadım acıklarsanız örnekte varsa gönderirseniz sevinirim teşekkürlerr şimdiden
arkadaşım ben de hazırlıyorum ama kesinlikle öyle birşey yok ne alakası var amaçlarla gözlem raporunun hem sorumlu hocanla konuştun mu herşeyi önce ona sor bence ben öle yapıyorum onlar bize doğru bilgiyi vermek için ordalar değilmi. kolay gelsin
arkadaşım ben 2005 mezunuyum böyle yazmışım şimdi dosyalarıma baktım ozaman hedef di tabi. ama şimdi değiştiyse bilemem
ÇOCUK GÖZLEMLERİ
Umut
25.04.2004
h.d: kendi kültürünün belli başlı özelliklerini söyleme
h.d: kendi kültürünün dışında farklı kültürler olduğunu söyleme
Umut hikaye öncesi sohbette 23 Nisan bayramıyla ilgili konuştu. Milli bayramımız olduğunu Atatürk’ten bize armağan olduğunu söyledi. Umut söylenilen şiiri öğretmenle birlikte tekrar etti. Televizyonda bayram kutlamalarını izlediğini ve yabancı çocukların orada gösteriler yaptığını anlattı. Bu davranışlar Umut’ta gözlendi.
Aleyna
25.04.2005
h.d: gerektiğinde el-yüz ve vücudun diğer kısımlarını uygun biçimde yıkama
h.d: temizlikle ilgili malzemeleri doğru kullanma
Aleyna serbest zamanda hazırlanan etkinlik masasına isteyerek oturdu. Arkadaşlarıyla birlikte sulu boyayla ellerini boyayarak fon kartonunun üzerine el baskısı yaptı. El baskısından sonra lavaboda ellerini sabunla doğru bir şekilde yıkadı. Aleyna’da bu davranışlar gözlenmiştir.
aysim bizim uygulama öğretmenide bir çocuğun gözlenmesinde amaçların önce yazılacağını söyledi bizden bu şekilde hazırlayıp getirmemizi istedi..Ben bu şekilde hazırladım..
merhaba arkadaşım ben yeni katıldım aranıza bende 4. sınıfım çocukların gözlem raporunu soruyorsun ,onda amaç yazılmıyor ama sen yinede uygulama öğretmenine bi sor şimdiden kolay gelsin
ne alakası var yaa amaç ve kazanımlar yazılmıyo anektodlarda.Sadece çocuğun adını,soyadını,tarihi,öğretmenin adını vb. yazıyon,ondan sonra gözlemlediğin çocukla ilgili bilgileri yazıyon. o kadarrr