M m_cevizci Katılım 29 Ocak 2007 Mesajlar 6 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 41 7 Nis 2010 #1 arkadaşlar çok acil Ayna'nın Ceylan şarkısının müziğini arıyorum. yardımcı olurmusunuz?? Teşekkürler şimdiden...
arkadaşlar çok acil Ayna'nın Ceylan şarkısının müziğini arıyorum. yardımcı olurmusunuz?? Teşekkürler şimdiden...
L likya Katılım 16 Ağu 2007 Mesajlar 5 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 44 12 Nis 2010 #2 Bende sÖzsÜz kafkas mÜzİĞİ var ama atamasini bİlmİyorum. Nasil atacaĞimi yazarsaniz yardimci olmak İsterİm. Bu konulada pek becerİklİ deĞİlİm de
Bende sÖzsÜz kafkas mÜzİĞİ var ama atamasini bİlmİyorum. Nasil atacaĞimi yazarsaniz yardimci olmak İsterİm. Bu konulada pek becerİklİ deĞİlİm de
İ İsmail MART Katılım 1 May 2006 Mesajlar 1,416 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 44 13 Nis 2010 #3 likya' Alıntı: Bende sÖzsÜz kafkas mÜzİĞİ var ama atamasini bİlmİyorum. Nasil atacaĞimi yazarsaniz yardimci olmak İsterİm. Bu konulada pek becerİklİ deĞİlİm de Genişletmek için tıkla ... rar layın ve dosya ekler gibi ekleyin bu kadar basit......
likya' Alıntı: Bende sÖzsÜz kafkas mÜzİĞİ var ama atamasini bİlmİyorum. Nasil atacaĞimi yazarsaniz yardimci olmak İsterİm. Bu konulada pek becerİklİ deĞİlİm de Genişletmek için tıkla ... rar layın ve dosya ekler gibi ekleyin bu kadar basit......
H hanifi Katılım 30 Nis 2010 Mesajlar 1 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 35 30 Nis 2010 #4 bulduysanız nerden bulduğunuzu söyleyebilirmisiniz
N Neslihan KOÇ Katılım 27 Ağu 2009 Mesajlar 2,927 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 34 30 Nis 2010 #5 hocalarım ben de var ama sözlü yükleyebilirim isterseniz sitemize..