Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SÖzleŞmelİlere becayİŞ hakki verİldİ :)

Tepki Skoru
0
SÖZLEŞMELİ ÇALIŞAN VE 1 YILINI DOLDURAN ARKADAŞLAR..
BECAYİŞ İSTEKLERİMİZİ BURADAN YAPALIM VE ACELE EDELİM..
BEN MANİSA DAN iZMİR E GELMEK İSTİYORUM EŞ DURUMU NEDENİYLE.. 2 YILDIR EŞİMDEN AYRIYIM VE BİRTÜRLÜ iZMİR E GELEMİYORUM. ANAOKULUMUN HİZMET PUANI 18 :)
BULUNDUĞUM İLÇEDE EV KİRALARIDA ÇOK UYGUN ~230 TL .. İLGİLENENLER VARSA MESAJ ATABİLİRLER..

Tepki Skoru
0
sözleşmeli olunca 1 yıldan sonra eşinin yanına gelemiyomusun ki, yaa bende gelicem diye giderim diyodum gelemiyceksem hiç boşuna gitmeyeyim bilgilendirirseniz sevinicem

Tepki Skoru
0
Düzce Merkezde Okulöncesi Öğretmeniyim eşim Ankara'da çalıştığından dolayı Ankaraya gitmek istiyorum Ankara'dan Düzce'ye gelmek isteyen Okulöncesi Öğretmenler varsa görüşebiliriz.
kaya_y42@msn.com Tel:0 542 610 12 02

Tepki Skoru
0
30 eylül itibariyle 1 yılını doldumuş olan ŞIRNAK İDİL ilçesinden, CİZRE nin en iyi merkez okulu (öğretmenevinin 50 metre yanındaki okula) VALİ KAMİL ACUN İ.Ö.O becayiş yapacak arkadaşlar varsa iletişime geçebilir... dbasaraner@hotmail.com

Tepki Skoru
0
ofluzeynuş hocam, eş durumundan 1 yılı doldurunca eş özrü isteyebiliyorsun ancak ben izmiri istediğim ve hizme puanımda düşüktü ayrıca sözleşmelilere eş özründe az yer açılınca mecburen gittiğiniz yerde ölece kalakalıyosunuz.. umarım sizin için öle olmaz.. hayırlısı olsun...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende afyon sandıklı dan aydında herhangi bi yere gelmek istiyorum ilgilenen varsa görüşelim.

Tepki Skoru
0
Dİyarbakir sİlvan datim hİzmet puani 26.İzmİr ve Çevresİne gİtmek İstİyorum İlgİlenen varsa tabİİ pek olacaĞini sanmiyorumda!!!

Tepki Skoru
0
şırnak merkezdeyim şırnağın en iyi okulundayım. ama batman siirt veya dıyarbakırda bir yer istiyorum bu köyleride olabilir.ilgilenenlere duyrulur.ayrıca bu bacayiş ne zaman çıktı arkadaşlar haberim yokta.gerçek mi bu.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Iğdır Tuzluca da çalışıyorum.Diyarbakıra gitmek istiyorum ...eşim ve çocuklarım orada...düşünenler olursa(Karslı,Ağrılı,Iğdırlı ya da Erzurum lu arkadaşlara duyurulur) msj atın ya da telf açın...telefınum 05055253133

Tepki Skoru
0
ben van gevaş tayım ilçe merkez muğla aydın denizli becaiş yapmak istiyorum

Tepki Skoru
0
afyon sandıklıda görev yapmaktayım. fethiyede bir yere gelmek istiyorum. ilgilenenlere duyrulur...

Tepki Skoru
0
Ben Elazığda görev yapıyorum Malatya ya da Eskişehir istiyorum yalnız benim ekimde 1 yıl olacak bu durum sadece eylül atamalarını mı kapsıyor acaba

Tepki Skoru
0
Ben van saray ilçesi örenburç köyünde yabancı dil öğretmeniyim.Biliyorum bu site okul öncesi öğretmenlerin sitesi ama şansım denemek istedim.İstanbul ve çevresiyle becayiş yapmak isteyen ing.öğretmenleri varsa cecap yazarsa sevinirim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende van merkezde anaokulunda çalışıyorum ilgilenen varsa istanbul, trakya marmara civarı

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben muğla/milas merkezde sözleşmeli çalışıyorum Adıyaman ve Şanlıurfadan becaiş yapmak isteyenler msj atarlarsa sevinirim

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar muğla/milas merkezde çalışmaktayım.Adıyaman ve Urfa merkez yada merkez köylerden becaiş yapmak istiyorum.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar şanlıurfa merkezdeyim niğde ye gitmek istiyorum gelmek isteyen varsa lütfen ulaşsın anasınıfı öğretmeniyim merkezde 5396157369

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle