Maalesef hocam 1 yıl bekleme zorunluluğumuz var. adaylığımız kalkmadan atama yapılmıyorUmarım yoktur hocam, zaten bu kadar bekledik daha fazla beklemesek aile birliğimizin korunması için iyi olur. Bilgisi olanlar lütfen aydınlatsın...
Ben de önceden sözleşmeliydim ve aralık ayında kadroya geçtim. sözleşmeli iken eş durumu tayini isteyebiliyorken kadroya geçince tekrardan 1 yıl bekleme zorunluluğum olduğu söylendi adaylığımızın kalkması gerekiyormuş. ben sadece bildiğimi paylaşmak istedim. benim isteğim yoksa eşimin yanına gitmek. 2 yıldır ayrıydık tekrardan 1 yıl daha eklendiarkadaşlar nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz..?ben kadro haberini aldığımdan beri eş durumunu araştırıyorum..hiç bir şey kesin değil...kalıcaksınız deyip moral bozmayın yada somut birşeyler gösterin...henüz belli değil hiç bir şey..herkes kendine göre yorumluyor..dileğimiz beklememek tabiki..pazartesi salı belli olacak tüm detaylar.. biraz dayanalım..
benimde tek derdim bu...eşimin yanında olmak.. sen aralıkta geçtiğin için beklemek zorunda kalmışsın..ama suanki atamalarda bu durum yok gibi gözüküyor...stajerliğin kalkmış oluyor sözleşmeli çalıştığın yıllar sayılıyor...Allah yardımcımız olsun..iyice gerildik.bu belirsizlik yüzünden...çok yoruldum....Ben de önceden sözleşmeliydim ve aralık ayında kadroya geçtim. sözleşmeli iken eş durumu tayini isteyebiliyorken kadroya geçince tekrardan 1 yıl bekleme zorunluluğum olduğu söylendi adaylığımızın kalkması gerekiyormuş. ben sadece bildiğimi paylaşmak istedim. benim isteğim yoksa eşimin yanına gitmek. 2 yıldır ayrıydık tekrardan 1 yıl daha eklendi![]()
bu da büyük bir haksızlık olur ama. benim suçum aralıkta kadroya geçmiş olmak mı? bu ne ya her şeyi rezil ettiler, ben de 2yıldır sözleşmeliydim ama off ya offff.benimde tek derdim bu...eşimin yanında olmak.. sen aralıkta geçtiğin için beklemek zorunda kalmışsın..ama suanki atamalarda bu durum yok gibi gözüküyor...stajerliğin kalkmış oluyor sözleşmeli çalıştığın yıllar sayılıyor...Allah yardımcımız olsun..iyice gerildik.bu belirsizlik yüzünden...çok yoruldum....