Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

sozlesmeliler kadroya gecince es durumu tayini icin 1 yil bekleme sarti var mi?

Tepki Skoru
0
sozlesmeliler kadroya gecince es durumu tayini icin 1 yil bekleme sarti var mi?

Tepki Skoru
0
Umarım yoktur hocam, zaten bu kadar bekledik daha fazla beklemesek aile birliğimizin korunması için iyi olur. Bilgisi olanlar lütfen aydınlatsın...

Tepki Skoru
0
Umarım yoktur hocam, zaten bu kadar bekledik daha fazla beklemesek aile birliğimizin korunması için iyi olur. Bilgisi olanlar lütfen aydınlatsın...
Maalesef hocam 1 yıl bekleme zorunluluğumuz var. adaylığımız kalkmadan atama yapılmıyor :(

Tepki Skoru
0
bütün sözleşmeli arkadaşalrıma hayırlı olsun. yeni atanan biri olarak herkes mutlu olsun istiyorum:) inşaallah tayin zamanlarında herkes istediği yere geri döner.

Tepki Skoru
0
herkese bu kadro getirsin arkadaşlar.1 yıl daha nasıl beklerim.benim oğlum var beni bekleyen ve 1 yıl sonraki ağustos ayına yetişemiyormuşuz yani 1.5 yıl daha tayin isteyemiyormuşuz sevineyim mi üzüleyim mi bu kadroya anlayamadım.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz..?ben kadro haberini aldığımdan beri eş durumunu araştırıyorum..hiç bir şey kesin değil...kalıcaksınız deyip moral bozmayın yada somut birşeyler gösterin...henüz belli değil hiç bir şey..herkes kendine göre yorumluyor..dileğimiz beklememek tabiki..pazartesi salı belli olacak tüm detaylar.. biraz dayanalım..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz..?ben kadro haberini aldığımdan beri eş durumunu araştırıyorum..hiç bir şey kesin değil...kalıcaksınız deyip moral bozmayın yada somut birşeyler gösterin...henüz belli değil hiç bir şey..herkes kendine göre yorumluyor..dileğimiz beklememek tabiki..pazartesi salı belli olacak tüm detaylar.. biraz dayanalım..
Ben de önceden sözleşmeliydim ve aralık ayında kadroya geçtim. sözleşmeli iken eş durumu tayini isteyebiliyorken kadroya geçince tekrardan 1 yıl bekleme zorunluluğum olduğu söylendi adaylığımızın kalkması gerekiyormuş. ben sadece bildiğimi paylaşmak istedim. benim isteğim yoksa eşimin yanına gitmek. 2 yıldır ayrıydık tekrardan 1 yıl daha eklendi :(

Tepki Skoru
0
Ben de önceden sözleşmeliydim ve aralık ayında kadroya geçtim. sözleşmeli iken eş durumu tayini isteyebiliyorken kadroya geçince tekrardan 1 yıl bekleme zorunluluğum olduğu söylendi adaylığımızın kalkması gerekiyormuş. ben sadece bildiğimi paylaşmak istedim. benim isteğim yoksa eşimin yanına gitmek. 2 yıldır ayrıydık tekrardan 1 yıl daha eklendi :(
benimde tek derdim bu...eşimin yanında olmak.. sen aralıkta geçtiğin için beklemek zorunda kalmışsın..ama suanki atamalarda bu durum yok gibi gözüküyor...stajerliğin kalkmış oluyor sözleşmeli çalıştığın yıllar sayılıyor...Allah yardımcımız olsun..iyice gerildik.bu belirsizlik yüzünden...çok yoruldum....

Tepki Skoru
0
benimde tek derdim bu...eşimin yanında olmak.. sen aralıkta geçtiğin için beklemek zorunda kalmışsın..ama suanki atamalarda bu durum yok gibi gözüküyor...stajerliğin kalkmış oluyor sözleşmeli çalıştığın yıllar sayılıyor...Allah yardımcımız olsun..iyice gerildik.bu belirsizlik yüzünden...çok yoruldum....
bu da büyük bir haksızlık olur ama. benim suçum aralıkta kadroya geçmiş olmak mı? bu ne ya her şeyi rezil ettiler, ben de 2yıldır sözleşmeliydim ama off ya offff.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle