Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sözleşmelide urfaya atandım ev arkadaşı arıyorum

Tepki Skoru
0
gerçekten bu başlığı açsam mı die çok düşündüm ama sonunda şansımı deneyeyim die açmaya karar verdim..
öncelikle çok ayrıntıcı bi insanım,,temiz titizim mesela yemek tabağını alıp salonun ortasında bırakırsanız çileden çıkabilirim.ev düzene çok önem veriyorum.mesela temizlik sırası yapmışsak onun ertelenmesinden nefret ederim.ve son olarak burnu havada kendini beğenmiş ve vurdumduymaz tiplerle hiç yapamıyorum.maddiyat da benim için sıkıntı değil ama sadece tek başıma evde kalmak son günlerde gözümü korkutmaya başladı.ama anlaşacağım birini bulamazsam da kendi başıma da çıkarım.sadece eğer gerçekten anlaşabileceğim biri varsa onu kaçırmayayım dedim:)düşünenler msj atabilirler.ben çarşamba günü urfada olacağım tanışmak isteyenlere numaramı verebilirim.

Tepki Skoru
0
valla arkadaşım benden sana tavsiye; kalabilirsen tek başına kal.. çünkü kim her ne kadar ben sana uyarım dese de olmuyor. titizim diyorsun, açık açık da yazmışsın... ama kim bilebilir ki sen gerçekten böylemisin? ya da ben sana evet ben tam aradığın insanım desem öyle çıkacağım ne malum? yazma şeklinden anladığım kadarıyla azıcık da asabisin:) yani eğer böyle birşeyle karşılaşırsan sen bütün gemileri yakarsın, sinir hastası bile olabilirsin:) kendimen biliyorum bu tür durumları... insanları hiç bi zaman tanıyamazsın... yine de sen bilirsin... bol şans...

Tepki Skoru
0
asabi değilim ama çok çektim ben ev arkadaşından,,görüyosun dıştan bakımlı hoş bayanlar ama ev düzenleri berbat kimseye güvenemiyorum artık...en iyisi tek kalmak çarş gidip bakacağım işte 400'e bulursam hemen tutarım walla:))bu arada sen yeni mi atandın yoksa urfada mı görev yapıosun arkadaşım??

Tepki Skoru
0
15 ocakta stajerliğim kaldırıldı:) artık urfanın yerlisi gibi olduk yani :p merkezde 400e ev bulmak çok zor.. bulursun da ev senin isteyeceğin gibi temiz olmaz.. temiz düzenli evlerde 700den başlıyor. ben karaköprüde oturuyorum.. karaköprüde evler yeni... bakımlı.. tek kötü tarafı merkeze yarım saatte gidiyorsun.. ama ona da alışılıyor..

Tepki Skoru
0
hocam peki karaköprüde kalsam osm hastanesi tarafına ulaşım var mı direk?koç iöo'na atandım da ben.siz hangi okuldasınız? ya bi de bana karaköprüde ev tutarsan 2araç değiştirirsin dediler..gerçi müdürüm okulun servisi de var hocam dedi ama sonuçta ulaşımda araç da önemli

Tepki Skoru
0
karaköprüde 400'e kalorifer ya da kombili bulur muyum hocam? bi de 2+1 lik daireler var mıdır? nolur evet deyin de içim rahat etsin. bi de emlkaçılar ne kadar alıyorlar ortalama 400lük ev için?

Tepki Skoru
0
malesef 2+1 ev bulmak çok zor.. . bulsam ilk taşınan ben olurum heralde.. ben 3 oda 2 salon bi evde kalıyorum :) 500lira oldu kiram bu ay.. 50 lira da kapıcı ücreti var.. ayrıca okulların servisleri var.. bende servisle gidiyorum.. 11:15te servis beni alıyor 11:45te ben okuldayım ve benim okulum sizinkinden uzakta.. ayrıca osm taraflarında ev tutmanızı tavsiye etmem.. orda kalan arkadaşlar vardı... üniversiteli kızları da, genç öğretmenleri de çok sıkıştırmışlar duyumlara göre.. ama karaköprüde öyle birşey duymadım da yaşamadım da :)

Tepki Skoru
0
emlakçılarda bir ev kirası kadar alırlar.. ama ben tanıdık sayesinde 250 lira vermiştim.. pazarlık yapın mutlaka... pazarlıksız oldu bittiye getirmeyin..

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim hocam:) çok faydalı oldu verdiğiniz bilgiler bende yarın urfaya gelip bakacağım evlere en iyisi karaköprüde ev tutmak:))

Tepki Skoru
0
hayırlısı olsun hocam... hem işiniz için hem yeni eviniz ve yeni hayatınız için...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle