Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sözleşmelide eş durumu tainini nezaman isteyebiliyorz arkadaşlar

Tepki Skoru
0
bilgisi olan varmı?eşim kastamo uda nezaman yanına isteyebilirim atamamı

Tepki Skoru
0
evet bu konuda benim de aydınlanmaya ihtiyacım var:( bilgisi olan varsa ne zaman ve nasıl yapacağımıza dair bizi aydınlatın lütfen:(

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
ArkadaŞlar eŞ durumu taİnİ İsteyebİlmenİz İÇİn 360 gÜn sİgortasiniz yatmiŞ olmasi yanİ bİr yil ÇaliŞmiŞ olmaniz gerekmektedİr. Bunun yaninda her ara dÖnemde Şubat atamasinda eŞ durumu hakki verİlmİyor. Yanİ bu konuda kadrolular kadar Şansli deĞİlsİnİz. Benİm eŞİmde sÖzleŞmelİ ÇaliŞiyordu o İlk atandiĞinda sÖzleŞmelİ ÖĞretmen İÇİn sene doldurma Şarti yoktu dİrek gelebİlİyordu (Çok uzun zaman deĞİl 2 yil Önce). EŞİm atandi yÖnetmelİk aynen Şu Şekİlde deĞİŞtİ: Bİr sene dolduktan sonra yaz dÖnemİnde ÖzÜr grubuna baŞvurabİlİr dendİ. Bu da aĞustos atamasinda atanan bİrİ İÇİn 2 yil demek oluyordu ve hakİkaten 2 yil bekledİk.

Umarim bu Şubatda ÖzÜr grubunda sÖzleŞmelİlere de hak verİlİr Şİmdİlİk beklemekten baŞka Çare yok ...

Tepki Skoru
0
üsk ilçe ile görüştüm seminer görüp stajerliğiniz kalkacak ve 1 yıl sonra isteyebiliyorsu dedi,ah ahhhhh....

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
arakadaşlar atanma zamanınıza göre değişiyor mesela eylülden sonra atananlar için söylüyorum seneye şubat atamasında eş durumu hakkı verilirse tercih yapabilecekler eşlerinin yanına gitmek için. keza keza eşinizinde bulunduğu ilde de sigortasının 360 gün olması lazım.

işin özü birsene dolduktan sonra ne zaman sözleşmelilere eş durumu hakkı verilirse o zaman ... inşallah bizler kadar beklemezsiniz

Tepki Skoru
0
üsk ilçe ile görüştüm seminer görüp stajerliğiniz kalkacak ve 1 yıl sonra isteyebiliyorsu dedi,ah ahhhhh....
Kimse kendini kandırmasın.Bu işin bayağı bir prosedürü var.Açık yer - puan - ssk ( ÖNEMLİ: Eşinizin SSK başlangıcı sizden önce olmalı.KESİN KURAL) - Min 2 yıl

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sağolun baya bilgi edindim sayeniizde bir yıl olursa da iyi artık yani
ama bence üç ay olmalı ya aile kurumunu etkiliyor saçmalık yani işin oluru varken yokuş niye

Tepki Skoru
0
ya evt bende bu konuda çok kaygılıyım. ben eskişehir sivrihisara atandım. eşim asker ankarada ve orada kadrosu yok. 2 yaşındaki kızımla gidecez artık ama şu anda bile nasıl ayrı kalacaz onu düşünüyorum. umarım bu konuya bi düzenleme gelir. forumlarda okuyorum çocuğunun yürüdüğünü konuştuğunu göremeyenler var. gerçi ankara sivrihisar arası 2 saat ama yinede hergün yanımızda olmuycak. napalım hayırlısı böleymiş. daha zor durumda olan arkadaşlar da var ....allah sabır ve kolaylık versin

Tepki Skoru
1
Sözleşmeli Öğretmenler 1 yılını dıoldurmuş olmaları kaydıyla yer değiştirme isteğinde bulunabileceklerdir.

Tepki Skoru
0
Kimse kendini kandırmasın.Bu işin bayağı bir prosedürü var.Açık yer - puan - ssk ( ÖNEMLİ: Eşinizin SSK başlangıcı sizden önce olmalı.KESİN KURAL) - Min 2 yıl
geçn yıl gelen müfettiş yıl sınırlaması kalktı dedi. ssk lı işte çalışıyor olması yeterli dedi. tmmm belli kıstasları vardır ama yıl olarak 2 yıl ssk mecburiyeti yok dedi. yoksa ben yandım:) nişanlım asker öncesinde istanbulda çalıştı şimdi arada boşluk oldu... 5 6 sene daha evlenemiycem heralde:)

Tepki Skoru
0
geçn yıl gelen müfettiş yıl sınırlaması kalktı dedi. ssk lı işte çalışıyor olması yeterli dedi. tmmm belli kıstasları vardır ama yıl olarak 2 yıl ssk mecburiyeti yok dedi. yoksa ben yandım:) nişanlım asker öncesinde istanbulda çalıştı şimdi arada boşluk oldu... 5 6 sene daha evlenemiycem heralde:)
İki yıl dan kastım.Gidilen yerden en az en aziki yıl geri gelme şansı yok.Ama nişanlınızın SSK başlangıcı sizden önce olmalı,en az 360 gün olmalı ve tabiki evli olmanız gerekli.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum benim eşimde ben seni urfada tek bırakmam işimi bırakır gelirim diyo ama istanbula geri dönmemiz için onun istanbulda kalması şart bizde şöyle bişey düşündük eşim yanıma gelecek ama çalıştığı iş yeri o orda çalışıyormuş gibi ssk sını ödemeye dewam edecek. warmıdır böyle birşey bi sakıncası felan

Tepki Skoru
0
ben geçen yıl ücretli çalıştım bu sene de 25 eylülden itibaren sözleşmeli görev yapıyorum.
sigortam 350 gün olmuş.nişanlımın sigortası benden önce başlamış zaten
fakat satjyerliğin kalması için 1 yılım dolmadı
acaba ben şimdi ağustosta eş durumundan tain isteyebilir miyim yoksa seneye şubata kadar uzar mı
yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
ben geçen yıl ücretli çalıştım bu sene de 25 eylülden itibaren sözleşmeli görev yapıyorum.
sigortam 350 gün olmuş.nişanlımın sigortası benden önce başlamış zaten
fakat satjyerliğin kalması için 1 yılım dolmadı
acaba ben şimdi ağustosta eş durumundan tain isteyebilir miyim yoksa seneye şubata kadar uzar mı
yardımcı olursanız sevinirim
hımm şimdi sigorta 360 gün olmalı derken öncesinde 360 ı dolduranlar için geçerli değil değil mi? zira benm ssk gün sayım 1300 lerde

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle