Kimse kendini kandırmasın.Bu işin bayağı bir prosedürü var.Açık yer - puan - ssk ( ÖNEMLİ: Eşinizin SSK başlangıcı sizden önce olmalı.KESİN KURAL) - Min 2 yılüsk ilçe ile görüştüm seminer görüp stajerliğiniz kalkacak ve 1 yıl sonra isteyebiliyorsu dedi,ah ahhhhh....
geçn yıl gelen müfettiş yıl sınırlaması kalktı dedi. ssk lı işte çalışıyor olması yeterli dedi. tmmm belli kıstasları vardır ama yıl olarak 2 yıl ssk mecburiyeti yok dedi. yoksa ben yandımKimse kendini kandırmasın.Bu işin bayağı bir prosedürü var.Açık yer - puan - ssk ( ÖNEMLİ: Eşinizin SSK başlangıcı sizden önce olmalı.KESİN KURAL) - Min 2 yıl
İki yıl dan kastım.Gidilen yerden en az en aziki yıl geri gelme şansı yok.Ama nişanlınızın SSK başlangıcı sizden önce olmalı,en az 360 gün olmalı ve tabiki evli olmanız gerekli.geçn yıl gelen müfettiş yıl sınırlaması kalktı dedi. ssk lı işte çalışıyor olması yeterli dedi. tmmm belli kıstasları vardır ama yıl olarak 2 yıl ssk mecburiyeti yok dedi. yoksa ben yandımnişanlım asker öncesinde istanbulda çalıştı şimdi arada boşluk oldu... 5 6 sene daha evlenemiycem heralde
![]()
hımm şimdi sigorta 360 gün olmalı derken öncesinde 360 ı dolduranlar için geçerli değil değil mi? zira benm ssk gün sayım 1300 lerdeben geçen yıl ücretli çalıştım bu sene de 25 eylülden itibaren sözleşmeli görev yapıyorum.
sigortam 350 gün olmuş.nişanlımın sigortası benden önce başlamış zaten
fakat satjyerliğin kalması için 1 yılım dolmadı
acaba ben şimdi ağustosta eş durumundan tain isteyebilir miyim yoksa seneye şubata kadar uzar mı
yardımcı olursanız sevinirim