Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sözleşmeli tahmini kaçta kalır..

Tepki Skoru
0
ssaassrrrearkadaşlar diğer sınava göre 9 puan düştüm atanma ümidim varken şuan olmıcagını düşünüyoırum sizce 56 puanla sözleşmeli atanma ihtimalim varmı... 26 yı da işaretlicem..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yaptığım istatistiksel sonuçlara göre bizim girme şansımız oldukça düşük ama hayırlısı bende 59.95 aldım fakat bilmiyorum görecez.Çünkü geçen seneki puanlar bu seneki alacağı kadro sayısı vs vs.birde şunu düşünmek gerekiyor devlet hep şöyle birşey istiyordu:ücretli öğretmen yani köle gibi öğretmen onlarıda bu iptal vesilesi ile fazlası ile buldu.sözleşmeli alımın fazla olmasını gönülden çok arzuluyor ve istiyorum fakat gerçekler ortada hayata toz pembe bir gözle bakmak yetmiyor.belkide bu düşüncede olmama birçoğunuz kızacak fakat kimseyi fazla umutlandırmak istemiyorum.hayırlısı inşallah bekleyip görecez...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yaptığım istatistiksel sonuçlara göre bizim girme şansımız oldukça düşük ama hayırlısı bende 59.95 aldım fakat bilmiyorum görecez.Çünkü geçen seneki puanlar bu seneki alacağı kadro sayısı vs vs.birde şunu düşünmek gerekiyor devlet hep şöyle birşey istiyordu:ücretli öğretmen yani köle gibi öğretmen onlarıda bu iptal vesilesi ile fazlası ile buldu.sözleşmeli alımın fazla olmasını gönülden çok arzuluyor ve istiyorum fakat gerçekler ortada hayata toz pembe bir gözle bakmak yetmiyor.belkide bu düşüncede olmama birçoğunuz kızacak fakat kimseyi fazla umutlandırmak istemiyorum.hayırlısı inşallah bekleyip görecez...
arkadaşa katılıyorum:(
inşallah alım fazla olur ve sözleşmeli alım 45'lere kadar düşer hepimizin isteği bu ancak sözleşmeli alım tahminimce en fazla 2000'i kişiyi geçmez ve dolayısıyla sözleşmeli en son 55'lerde kalır diye tahmin ediyorum.Ama kendimizi fazla kaptırmadan umut etmek en güzeli:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle