Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

sözleşmeli öğretmenlikten kadroya geçmek için ek süre

Tepki Skoru
0
sözleşmeli olupta kadro için herhangi bir sebepten başvuramayan öğretmenler için kadroya müracat etmeleri için 4 temmuz 2011 e kadar ek zaman verildi.

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben ücretsiz doğum iznindeyim iznim 30 haziranda bitiyor izinde olduğum için kadrolu geçişe başvuramadım ama ek süre verildiği için 4 temmuza kadar başvurumu yapacam benim durumumda baş vuramayanlar varsa 4 temmuza kadar müracatlarını yaptırabilirler herkese hayırlı olsun.

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar bu ek süreyi nerden öğrendiniz nerde yazıyor?birde bende doğum iznindeyim ücretsiz izinde olanlar zaten mağdur olmuyor benim iznim nezman biterse ozaman dilekçeyle başvurabileceğim oyüzden ek süre olmasada sorun değil:)

Tepki Skoru
0
askı arkadaşım ücretsiz doğum iznindeysen eğer doğum iznin bittikten sonra göreve başlayacaksın sözleşmen yenilenecek ardından 1 ay süreyle kadro işlemlerini yaptıracaksın ama il milli eğitimden eğer temmuzun 4 üne kadar iznin biterse okul müdürlüğünce kadro işlemin olacak bir sorun yok merak etme izinde olduğum için çok araştırdım.ayrıca ek süre haberini milli eitimden öğrendim internettede memurlar net ve personel meb den öğrenebilirsiniz.

Tepki Skoru
0
hafize arkadaşım teşekkür ederim benim doğum iznim ekime kadar ama ben beklemek istemiyorum kızım 10 aylık oldu çünkü:)ben izmirdeyim izmir il milli eğitimi aradık bu işle uğraşan bayan dediki direkt bana gelecekisiz dilekçeyle basvurulacağı için 1 yada 2 haftayı bulur demişti bende pek inanamadım ama öyle söyledi.peki şimdi bizim sözleşme yenilenecekmi ondan sonramı netten basvurulacak deilmi?mili eğitimdeki herkes başka birsey söylüyo
ücretsiz izin alırken bile birsürü sorun yaşadım.benim şifremde yok:(kaç gün içinde kadroya geceriz acaba

Tepki Skoru
0
askı arkadaşım kusura bakma kaç gündür evde yoktum gitiğim yerdede internet olmadığı için siteden haber alamadım tabiki.Bende İzmirde çalışıyorum askı hocam sana taavsiyem kızın 10 aylık olmuş madem sende benim gibi 29 haziranda göreve başla ve kadro işlemlerini ayın 4 ünekadar yaptır zaten yaz tatili kızında okul açılana kadar yaşına girer ve bildiğim kadarıyla 15 temmuza kadroya alcaklarmış yani maaşı ayın 15 ine göre ayarlıyorlarmış bu arada benimde meebbis şifrem yok ama okul alıyor şifreyi zaten 5 dakikalık iş mereak etme.Askı hocam ilk önce okuluna gidip göreve başlama dilekçeni ver okul üst yazı yazacak onuda alıp milli eğitime git orada sözleşmen yenilenecek ertesi günde göreve başlatıyorlarmış sonrada okul müdürün mebisten şifreni alıp işlemlerini yapacak birşeye gerek yok yani.Eğer beklersen il milli eğitimde uğraş dur dediğin gibi izin alırken bayağı uğraştık zaten bu arda İzmir de nerede çalışıyorsun?

Tepki Skoru
0
merhaba hafize arkadaşım bende şehir dışındaydım aynen bende giremedim şimdi okudum:)bizde 29 haziranda gidelim diye düşünmüştük ama direkt milli eğitime gidecektik ozaman önce okula gidelim inşaallah sorunsuz bi şekilde olur ben konakta çalışıyorum ama işte insaallah yetişirsetemmuz 15 e eş durumuı tayini isteyemeyi düşünüyorum. peki hafize hocam bebeğin büyüdümü ve izmirin neresinde görevdesin yakınmıyız.

Tepki Skoru
0
mrb askı hocam ben izmir kemelpaşada çalışıyorum şu an izmir dışındayım 29 haziranda gidecem izmire ve ağustos ayında eş durumu tayini isyeyeceğim.kızım 1 yaş 1 aylık oldu büyüdü. Askı hocam sen önce göreve başlamak istiyorum diye dilekçe yazıp okuluna ver okul üs yazı yazacak o yazıyıda alıp milli eğitime git ertesi gün seni göreve başlatacaklar sözleşmen falan yenilenecek sonrada okuluna git okul sana mebbis şifresi alacak ordan kadro işlemlerini yaptır şimdiden hayırlı olsun.

Tepki Skoru
0
merhaba hafize hocam ne yaptınız hallettinizmi kadro işlemlerini ancak yazabildim ben bugün gittim milli eğitime hiç sözleşme falan yenilenmedi hatta bana bayan dediki dilekçe yazacaksın ben söylemesem ek süre verildiğini bana dilekçe yazdıracak:)internetten ben sisteme girdim sizi sözleşme yenilemeye gerek yok okulunuza gidin şifre alın dedi opkula gittik müdür yok velhasıl olmadı yarına kaldı insaallah hayırlısıyla olur:(

Tepki Skoru
0
merhaba hafize arkadaşım nasılsın başvuru yaptın mı merak ettim?

Tepki Skoru
0
Slm Askı arkadaşım kusura bakma izmirden cumartesi akşam döndüm ve interneti yeni açabildim.Evet işlerimi perşembe günü hallettim göreve başladım 1 gün çalıştım sözleşmem yenilendi okuldada kadro işlemlerimi yaptırdım mebbisten üzerinden ve bir sıkıntı olmadı şükür siz ne yaptınız halledebildiniz mi yarın son gün hayırlısı olsun hepimiz için.(Ben ilçede hallettim ile gitmedim hiç)

Tepki Skoru
0
merhaba hafize arkadaşım ben hangi birini anlatayım bilmiyorum işimiz çok uzun sürdü çok üzüldük sabah 10da çıktık akşam 5de geldik biroraya bir buraya:(ALLAHA çok şükür ki oldu halloldu.insaallah hayırlısı olur.peki kararnameler n ezaman gelir acaba insaallah eş durumu atamalarıda olur sen nereyi yazacaksın?illi eğitim işleri çok zor:(

Tepki Skoru
0
Askı hocam neyse halletmişsin şükür.Kararnameler nezaman gelir bilmiyorum ama çok uzatmazlar heralde kadroya alma işlemlerini.Ben Çorum a istiyeceğim eş durumundan siz nereye isteyecksiniz. hayırlısı olur inşallah hepimiz için

Tepki Skoru
0
insaallah olur hayırlısıyla hepimiz için.ben okulumdan çok memnun değilim hatta hiç memnun değilim o yüzden karabağlar ı yazmak istiyorum eşim karabağlarda çalışıyor ama tek aklıma takılan şu ben şimdi 30 eylül de başladım göreve 2009 da sonra bu yıl eylülde ücreli izindeydim kasımda ise ücretsiz izne ayrıldım acaba ücretli izinde olduğum günler sayılıyormu sayıılırsa isteyebilrim çünkü bir yıl doluyor ama sayılmazsa o zman isteyemem gibi geliyor:(birde benim okulum sıkıntılı olduğu için merak ediyorum kararnameler i okulamı göndercekler yoksa biizm sayfadamı görünecek eğer gelirse bana haber verebilrmisn?

Tepki Skoru
0
slm Askı hocam kararnameler bildiğim kadarıyla milli eğitime gelecek okulla bir alakası yok bugün arkadaş ilçe milli eğitimi aramış kararnameler geldi kaymakamlığa gönderdik biraz önce demişler zaten kadroya geçince mebbisten bakarız sonra milli eğitim birtakım evrak istiyor banka değişikliği olacak hesap açtıracaz yeni Kemalpaşada öyle söylediler.Bu arada siz ücretsiz doğum iznine ayrıldığınızda 1 senenizi doldurmamıştıydınız ben tayin istiyecem diye 1 senemi doldurdum hatta raporla tamamladım 1 senemi yoksa tayin isteyemiyoruz.gömrüşmek üzere.

Tepki Skoru
0
hocam mrb ben bugün ilçe milli eğitimi aradım daha gelmedi kararname il milli egt sor dediler hiiç birseyden haberleri yok bende ona kızıyorum nasıl ,iş anlamadım.inşaallah hayırlısı olur hakkımızda.

Tepki Skoru
0
Askı hocam hadi hepimizin gözü aydın bugün arkadaş il milli eğitime gitmiş ilçe bilmiyor diye ilde de söylemişler kararnameler geldi kadroya geçtiniz diye önümüzdeki hafta kararnameleri olkullara yaollayacaklarmış. sizin isminizi bilseydik arkadaşım bakardı sizin adınızada ama olsun nasıl olsa müracat eden herkesi kadroya aldılar sorun yok yani. yine yazışırız bir gelişme olursa.

Tepki Skoru
0
çok sevindim hocam valla ALLAH razı olsun:)bende kendi kendime kızıp duruyordum.ozman bizi okuldan ararlar artık ama maaşlar yetişmeyecek sanırım.neyse geçtik ya çok şükür gözümüz aydın:)bir gelişme olursa haberleşelim yine:)

Tepki Skoru
0
Askı hocam maaşlar temmuz 15 inde kadrolu olarak yatacak merak etme.sadece banka değişikliği olacak bir sorun yok yani belki birkaç gün gecikebilir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle