Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SÖzleŞmelİ ÖĞretmenlerİn yolluk durumu

Tepki Skoru
0
4-b Statüsünde çalışan öğretmenlerimize sözleşmelerinden dolayı "görevlendirme" dışında yolluk ödenmemektedir. Çalışma süreçlerinde özellikle evli ve ailesinden ayrı olarak barınma masrafını karşılayan, aile ziyareti için yol parası harcayan öğretmenlerimizin çilesi ne yazık ki atanmayla da bitmiyor. Görev yeri değişikliği sonucu oluşan taşınma maliyetini karşılayacak bir yolluk ödenmemesi yeni bir mağduriyete neden olmaktadır. Bu konuda açılmış ve kazanılmış davalar bulunmaktadır. İlgili davayı açmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki dilekçeyi doldurarak "atandıkları yeni okulun müdürlüğüne" vermeleri, taleplerinin reddinden sonra dava açmaları mümkün olacaktır. Dava dilekçeleri sendikamız tarafından tanzim edilecektir. Duyurulur.
AES/ HUKUK

………………………………………………. Müdürlüğü’ne

20 Şubat 2010 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün internet sitesinde ilan edilen ve tarafıma ait Sözleşmeli Özür gurubu yer değiştirme işlemine göre okulunuza atanmış bulunuyorum.

Yer değiştirme öncesi ………………. İli………………ilçesi……………………….Okulunda görev yapmaktaydım. Görev yerimin değişmesi nedeniyle taşınma ve ulaşım giderlerime karşılık tarafıma yolluk ücreti tahakkuk ettirilmesi için gereğini arz ederim.

Adres:

Tarih

Ad-soyad

İmza

Ek: Atama Kararnamem

http://www.sozlesmeliogretmenler.com/ dan alıntı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat