Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sözleşmeli öğretmenlerin sorunları

Tepki Skoru
1
merhaba ben bu sene atanmış bir sözleşmeli okulöncesi öğretmeniyim.okulumun bazı değişik kuralları çıktı son haftalarda.Biz meslektaşımla her gün 8:20-13:30 saatleri arsında eğitim veriyoruz.Ancak okulumuz saat 14:20 de dağılıyoruz.Benim sormak istediğim biz cuma günleri bayrak törenini bekliyoruz 2 haftadır bu bir yönetmelik mi?Yani fazladan 1 saat beklemek zorunda mıyız?Öğrencileri gönderip 1 saat beklemek biraz değişik bir durum...ssaassrrre

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
istiklal marşına katılmak zorunlu diye biliyorum ama bu konuyla da ilgili bakanlığa yazıp sormak lazım. o saatte dersimiz yoksa ırf istiklal marşı için beklemek de pek mantıklı değil. şahsen ben şimdiye kadar sırf istiklal marşı için beklemedim.(bu yorumu kimse İstiklal Marşına saygı duymamakla önemsemekle karıştırmasın...)

Tepki Skoru
1
istiklal marşına katılmak zorunlu diye biliyorum ama bu konuyla da ilgili bakanlığa yazıp sormak lazım. o saatte dersimiz yoksa ırf istiklal marşı için beklemek de pek mantıklı değil. şahsen ben şimdiye kadar sırf istiklal marşı için beklemedim.(bu yorumu kimse İstiklal Marşına saygı duymamakla önemsemekle karıştırmasın...)
''sırf istiklal marşı için'' bu cümle hiç hoş olmadı hocam.o marşımız hangi şartlarda yazılmıştır az çok siz de biliyorsunuz.yani ''sırf'' değil de daha başka bir kelime ve cümle kullanılabilirdi.bir saat bekleyen hocamız ya da beklemeyen siz hocamız o marş için yıllarca savaşan askerlerimizi düşünelim.

neyse hocam müdürünüzle konuştunuz mu bu konuyu..bence bu konuyu tatlı dille söylerseniz bence mantıklı bir çözüm bulacaktır.

Tepki Skoru
1
evet konuştuk kalacaksın diyor daha önceki öğretmenlere böyle bir uygulama yapılmamış.Benim sorunum istiklal marşı ile ilgili değil tabiki de yeniyim diye bana bunu gibi şeylerin diretilmesi...hafta içi milli eğitim ile görüşmeliyim galiba

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle