kadrolu öğretmenden herhangi bir farkı yokturAcaba sÖzleŞmelİ ÖĞretmen ne kadar maaŞ aliyor. Ekders Ücretİ ne kadar. Bİlgİsİ olan yazsin
yeni başlayan bir öğretmen o kadar maaş almaz sanırım..evet ekders 15 saat.1360 tl maaş + haftalık 15 saat ekders ücreti duydum. sosyal güvenceleri ssk ve hersene sözleşme yapılıyormuş. tabi doğruysa
hocam sözleşmeli öğretmenler kadrolu öğretmenlerden 100 lira falan fazla alıyorlarmış maaşları, emekli ikramisi olmadıklarından dolayı olabilir sonuçta kadroluların emekli ikramiyeleri için bürüt ücretlerinden kesinti yapılıyor kesin bilimiyorum ama tahminim bu yöndeyeni başlayan bir öğretmen o kadar maaş almaz sanırım..evet ekders 15 saat.
Yeri geldiğinde fazla aldığı da oluyor.hocam sözleşmeli öğretmenler kadrolu öğretmenlerden 100 lira falan fazla alıyorlarmış maaşları, emekli ikramisi olmadıklarından dolayı olabilir sonuçta kadroluların emekli ikramiyeleri için bürüt ücretlerinden kesinti yapılıyor kesin bilimiyorum ama tahminim bu yönde
bende 1250 diye duydumyeni başlayan bir öğretmen o kadar maaş almaz sanırım..evet ekders 15 saat.
hocam ben de bu soruya cevap ariyorum.bir turlu bulamadim.Arkadaşlar benimde bir sorum olcak. Sözleşmeli öğretmen ilk senesinde stajer öğretmen oluyor diyr duydum. Peki ilk senesinde doğum izni kullanabiliyormu? Kullanabiliyorsa stajerliği kalkmıyor seneyemi kalıyor? Şimdiden teşekkürler.
hocam ben 1 yıldır sözleşmeli çaloşıyorum.net maaş kesin belli olmuyor.bir sürü kesinti yapıyolar ssk vergi vb.ama ortalama 1290 ytl diyelim.daha fazla deil bazen düşüyor bile.kadroludan fazla da almıyoruz.ek dersimizin de saat başı ücreti kadroluya göre 1 ytl daha düşük yani 5.4 ten hesaplanıyo.ben yibodayım bir de ordan belletmenlik ücreti alıyorum.o hesaplanırken de daha az alıyoruz.artı bide sözleşme yenilerken bizden her yıl para alınıyo.en son 120 ytl aldılar.anlıycanız aç kalmıycak kadar veriyolar.en iyisi biran önce kadroya geçmek...ssaassrrressaassrrressaassrrre
Heralde kimse sorumuzun cevabını bilmiyor. Bir bilen yokmu arkadaşlar?hocam ben de bu soruya cevap ariyorum.bir turlu bulamadim.