Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SÖzleŞmelİ ÖĞretmen maaŞlari hakkinda bİlgİsİ olan yazsin.

Tepki Skoru
0
Acaba sÖzleŞmelİ ÖĞretmen ne kadar maaŞ aliyor. Ekders Ücretİ ne kadar. Bİlgİsİ olan yazsin

Tepki Skoru
0
1360 tl maaş + haftalık 15 saat ekders ücreti duydum. sosyal güvenceleri ssk ve hersene sözleşme yapılıyormuş. tabi doğruysa

Tepki Skoru
0
yeni başlayan bir öğretmen o kadar maaş almaz sanırım..evet ekders 15 saat.
hocam sözleşmeli öğretmenler kadrolu öğretmenlerden 100 lira falan fazla alıyorlarmış maaşları, emekli ikramisi olmadıklarından dolayı olabilir sonuçta kadroluların emekli ikramiyeleri için bürüt ücretlerinden kesinti yapılıyor kesin bilimiyorum ama tahminim bu yönde

Tepki Skoru
1
hocam sözleşmeli öğretmenler kadrolu öğretmenlerden 100 lira falan fazla alıyorlarmış maaşları, emekli ikramisi olmadıklarından dolayı olabilir sonuçta kadroluların emekli ikramiyeleri için bürüt ücretlerinden kesinti yapılıyor kesin bilimiyorum ama tahminim bu yönde
Yeri geldiğinde fazla aldığı da oluyor.

Tepki Skoru
0
hocam ben 1 yıldır sözleşmeli çaloşıyorum.net maaş kesin belli olmuyor.bir sürü kesinti yapıyolar ssk vergi vb.ama ortalama 1290 ytl diyelim.daha fazla deil bazen düşüyor bile.kadroludan fazla da almıyoruz.ek dersimizin de saat başı ücreti kadroluya göre 1 ytl daha düşük yani 5.4 ten hesaplanıyo.ben yibodayım bir de ordan belletmenlik ücreti alıyorum.o hesaplanırken de daha az alıyoruz.artı bide sözleşme yenilerken bizden her yıl para alınıyo.en son 120 ytl aldılar.anlıycanız aç kalmıycak kadar veriyolar.en iyisi biran önce kadroya geçmek...ssaassrrressaassrrressaassrrre

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmeli öğretmen yaz tatilinde para alıyor mu bilgisi olan var mı
kadrolu tercih yapma hakkımız ne zaman oluyor .tercih yaptığımız da sözleşmemiz bitiyor mu
merak ediyorum ve çevremdeki insanlar sürekli yanıltıyor beni yardımcı olursanınz sevinirim

Tepki Skoru
0
yaz tatilinde para alıyorlar kadrolu için tercih yaptığında sözleşmeli hakkın gitmiyor

Tepki Skoru
0
Okul Öncesİ veya Çocuk gelİŞİmİ lİsans mezunu ÖĞretmeler alinacaktir Ücret dolgundur antalya-kumluca da
İletİŞİm 0 242 887 93 84

Tepki Skoru
0
arkadaşlar teşekürler bilgileriniz için peki sözleşmeli başladığım okulda ne zamana kadar çalışacağım benim yerime kadrolu öğretmen gelebilir mi.benim sözleşmem biter mi çok soru soruyorum ama kusura bakmayım merak ediyorum

Tepki Skoru
0
Arkadaşım istediğin kadar çalışabilirsin yerine kadrolu gelemez sen istemedikçe okuldan çıkamazsın

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benimde bir sorum olcak. Sözleşmeli öğretmen ilk senesinde stajer öğretmen oluyor diyr duydum. Peki ilk senesinde doğum izni kullanabiliyormu? Kullanabiliyorsa stajerliği kalkmıyor seneyemi kalıyor? Şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benimde bir sorum olcak. Sözleşmeli öğretmen ilk senesinde stajer öğretmen oluyor diyr duydum. Peki ilk senesinde doğum izni kullanabiliyormu? Kullanabiliyorsa stajerliği kalkmıyor seneyemi kalıyor? Şimdiden teşekkürler.
hocam ben de bu soruya cevap ariyorum.bir turlu bulamadim.

Tepki Skoru
0
hocam ben 1 yıldır sözleşmeli çaloşıyorum.net maaş kesin belli olmuyor.bir sürü kesinti yapıyolar ssk vergi vb.ama ortalama 1290 ytl diyelim.daha fazla deil bazen düşüyor bile.kadroludan fazla da almıyoruz.ek dersimizin de saat başı ücreti kadroluya göre 1 ytl daha düşük yani 5.4 ten hesaplanıyo.ben yibodayım bir de ordan belletmenlik ücreti alıyorum.o hesaplanırken de daha az alıyoruz.artı bide sözleşme yenilerken bizden her yıl para alınıyo.en son 120 ytl aldılar.anlıycanız aç kalmıycak kadar veriyolar.en iyisi biran önce kadroya geçmek...ssaassrrressaassrrressaassrrre

maaşlar vergi dilimi değiştikçe düşer , burdan hesaplayabilirsiniz

http://www.verginet.net/dtt/MaasHesaplama.aspx

Tepki Skoru
0
forumda bir yerde bir arkadaş 1409 demiş sözlesmedeki brut ücrete, bu brüt ücret ilk ay için 1070-80 liraya tekabül eder

bunun üzerinde haftalık 15+15 saat ek ders ücreti de eklenirse

1670-1700 arasi birşey eder, eksik hesabım ya da yanlışım var mı?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle